donderdag 6 januari 2011

Saartje Vandendriessche en Geena Lisa Wellness @ Bekende Vlaamse VrouwenWellness in eigen land met Bekende Vlaamse Vrouwen Saartje Vandendriessche en Geena Lisa.

Vlaanderen Vakantieland presentatrice Saartje Vandendriessche vindt december de geknipte maand om je lichaam eens goed te laten verwennen.

Samen met collega VRT omroepster Geena Lisa trekt ze naar Wallonië.

December is dus een ideale periode om je eens lekker te laten verwennen en zo helemaal tot rust te komen. En dat moet je Saartje Vandendriessche geen tweemaal zeggen.

Samen met collega-vriendin Geena Lisa trekt ze richting Wallonië om er kennis te maken met het thermaal water van Chaudfontaine en zich te laten onderdompelen in de typische Marokkaanse sfeer van de hammam in Brussel.

Ten zuiden van Brussel, in Genval, ontmoet Saartje ex-voetballer Georges Grun. Hij is een man van de streek en neemt Saartje mee naar het super luxueuze wellnesscentrum Martin'spa. Vandaag staat één ding centraal: genieten.

REPORTER : Saartje Vandendriessche
REGISSEUR : Etienne Bruylandt

Wellness in Wallonië: Saartje Vandendriessche brengt de beste wellnesstips over de taalgrens

Château des Thermes
Wil je zelf de effecten van het thermaal water van Chaudfontaine ervaren, dan kan je voor meer informatie terecht bij Château des Thermes. Saartje Vandendriessche en Geena lisa lieten zich al lekker in bikini en badpak verwennen door het water.

Om kennis te maken met een authentieke hammam moet je niet meteen het vliegtuig naar Marokko nemen. In Zein in het centrum van Brussel word je meteen ondergedompeld in de echte hammamsfeer.

Bekende Vlaamse Vrouwen en door sommige zelf Bekende Vlaamse mokkels genoemd, Saartje Vandendriessche en Geena Lisa, laten zich naakt verwennen door het stoom, en krijgen hierna nog een lekkere wellness massage om de huid te reinigen.

Voor wie liever een intiem kader, zoals een B&B, wil combineren met een wellnessbehandeling moet daarvoor richting Henegouwen. Saartje laat zich bloot door houten stokjes verwennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten