zaterdag 1 november 2014

Gaëlle Garcia Diaz glamour fotoshoot @ Bekende Vlaamse Vrouwen


Vlaamse schone Gaëlle Garcia Diaz zal deze maand op de cover prijken van een beroemd mannenblad.

Donderdag 6 januari 2011 ligt ie in de Winkel: de nieuwe Playboy. De België-special welteverstaan.

Met een interview met voetballegende Michel Preud’homme en een zinderende naakt fotoshoot met Spaans-Belgisch model Gaelle Garcia Diaz.

Om dat heugelijke feit te vieren geeft het glamour blad een feestje. En jij kunt er bij zijn, samen met Gaëlle Garcia Diaz!

Voor de gelegenheid wordt Club Pure in Antwerpen volledig aangekleed in Pl@yboystijl, met natuurlijk de broodnodige aanwezige Bunnies, en natuurlijk Gaëlle Garcia Diaz.

Niemand minder dan deejay Matt Styles en Pure resident DJ Billy zorgen voor de muzikale omlijsting, dus dat zit wel goed! Het wordt een chique aangelegenheid, met bijhorende dresscode. Helemaal op z’n Pl@yboys dus.

De kaarten zijn al in de verkoop gegaan. Voor de echt hippe boys zijn er uiteraard een aantal VIP-tafels aanwezig.

En voor de ultieme vrouwengek is er één Golden Hugh Hefner ticket verkrijgbaar. Dat betekent de hele avond feesten met de Pl@yboy-crew, omringd zijn door Bunnies, een meet-and-greet met Gaëlle Garcia Diaz herself, gesigneerde mannenbladen en nog veel meer goeds.

Let wel, er zijn slechts beperkt kaarten beschikbaar. We zien je op 6 januari in Club Pure samen met model Gaëlle Garcia Diaz!

Het kon bijna niet uitblijven na de prikkelende fotoshoot in Ché magazine, deze maand staat sexy Belgische babe Gaëlle Garcia Diaz naakt op de cover van Playboy.

Op 10-02-2009 stond Gaëlle Garcia Diaz als P-lezeres van het jaar op de cover van P-Magazine, wat meteen ook haar doorbraak was.

Kenners voorspelden haar toen al een grote toekomst in het Vlaamse medialandschap tussen alle andere Bekende Vlaamse mokkels. Zelfs een carrière als presentatrice of actrice is niet uitgesloten.

Op het P Badpakkenfeest 2009 trok een zeer interessante jongedame met zwoele blik de aandacht van alle bezoekers, Gaëlle Garcia Dias, zo blijkt.

Gaëlle Garcia Dias prijkte op de cover van P Magazine, nav. de bewuste Badpakkenspecial.

Misschien klein van gestalte, maar groot qua sexy uitstraling. She could be the new Bondgirl!

Badpakken-special: Gaëlle Garcia Diaz

Vlaanderen koos Gaëlle Garcia Diaz tot Lezeres van het Jaar 2009. In P/Magazine liet zij u tien pagina’s lang in bikini en badpak zien dat ze uw stem meer dan waard was. “Ik heb voor de spiegel geoefend op een zwoele en ondeugende blik voor de fotoshoot.”

Het zat covermodel Gaëlle Garcia Diaz tijdens de skireis met de lezers van P-magazine niet mee.

De Vlaamse schone viel tijdens het oefenen al meermaals op haar smikkel, maar het krakende geluid bij de laatste valpartij voorspelde niet veel goeds.

Hierdoor kwam de ski-vakantie van Gaëlle abrupt tot een einde. Tijdens een short-ski met de lezers van P-magazine kwam het P- en Ché-model – tijdens het willen uitvoeren van een draaibeweging – hard ten val.

“Ik had nog nooit gesnowboarded, maar na een stoomcursus begon het stilaan beter te gaan. Tijdens de lessen was ik al een keer of 20 op mijn smikkel gevallen, maar zonder veel erg. Bij het uitvoeren van een draaibeweging met het snowboard verloor ik mijn evenwicht op het moment dat ik met mijn mijn rug naar het stond.

Om te voorkomen dat ik op mijn hoofd zou vallen, plaatste ik mijn handen. Op het moment dat ik neerkwam, hoorde ik een duidelijke krak. Desondanks leek mijn pols me niet gebroken."

Een van de meegereisde P-lezers, een gelukzak genaamd Ward, snelde Gaëlle Garcia Diaz vakkundig te hulp. Een geluk bij een ongeluk want Ward is in het dagelijkse leven ambulancier.

Ook Ward kon niet meteen een breuk constateren, waarna Gaelle het snowboarden voor bekeken hield en zich opmaakte voor de after party.

Een kneuzing of een breuk weerhield Gaëlle Garcia Diaz er niet van om er stevig (een figuurlijke) lap op te geven. “Op de afterparty ging het er nogal wild aan toe en veel pijn heb ik niet gehad, allicht dankzij het effect van de alcohol”.

De volgende dag bleek Gaëlle’s pols volledige gevoelloos en ze zocht samen met Ward gespecialiseerde hulp.

De attente ambulancier begeleidde Gaëlle Garcia Diaz naar de ziekenboeg waar een mooie horizontale breuk werd vastgesteld, hij speelde er tolk Nederlands-Duits en vulde gewillig haar formulieren in.

De volgende dag arriveerde Gaëlle Garcia Diaz opnieuw in België en begonnen de praktische consequenties door te dringen. “Een breuk komt natuurlijk nooit op een goed moment. Momenteel ben ik bezig met het afwerken van m’n thesis en daar heb ik nog veel typewerk aan.

Dat gaat nu traag, maar ik sla me er wel doorheen. Dat doe ik altijd.” Ook de geplande acte de présence op Sensation zal er niet inzetten en de komende weken zullen er de geplande sexy fotoshoots moeten worden uitgesteld naar een later datum.

Gaëlle Garcia Diaz en Laure-Anne Tombeur zien elkaar graag op het strand.

In de zomer hangen we met ons hoofd weer rond de dertig graden Celsius. Dat vonden Gaëlle Garcia Diaz en Laure-Anne Tombeur niet voldoende. Zij kappen er nog een paar graden bij en wel met een ronduit stomende fotosessie van Gaëlle Garcia Diaz en Laure-Anne Tombeur, beide bloot op het strand, en beide gezegend met een forse cupmaat. Leuk meegenomen: die twee kunnen elkaar duidelijk goed hebben, zeker als hun borsten tegen elkaar drukken.

P-magazine is al langer amicaal met Gaëlle Garcia Diaz. Maar nu gooien ze er nog een vriendin bij: Laure-Anne Tombeur. Iedereen tevreden? En of. De twee dames niet in het minst. Die konden niet van elkaar afblijven tijdens een fotoshoot op het strand. Overigens zijn beide niet lesbisch.

Voor de volledigheid: het mulle zand is dat van het strand van Nieuwpoort. En later stond Gaëlle Garcia Diaz ook nog eens poedelnaakt in Ché.

Moraal van het verhaal: haast u als de weerlicht naar Nieuwpoort, flaneer daar op het strand waar Laure-Anne Tombeur en Gaëlle elkaar liefkoosden en haal bij de lokale krantenboer de Ché.

Onlangs trok P-magazine samen met zijn lezers en een heleboel bloedmooie modellen naar het Italiaanse Kronplatz om er drie dagen lang de skipistes onveilig te maken.

P on Snow is intussen een vaste waarde geworden maar dat wil daarom niet zeggen dat het al een sleur is. Dit jaar was het weer volop ambiance en daar kunnen deze beelden van getuigen.

Ook P-model Gaëlle Garcia Diaz was aanwezig maar helaas voor haar moest het avontuur vroegtijdig eindigen. Dat hield haar echter niet tegen er tijdens de après-ski wel nog stevig in te vliegen. En nu terug aan het werk, voor de lens van de glamour fotografen!

Gaëlle Garcia Diaz in de badpakkenspecial 2009.

Gaëlle Garcia Diaz is één van de nieuwe hotties in België. Op slag was ze een grote ster in showbizzland.

Ze stond onlangs nog heel lekker in P-Magazine, bloot in het bos.

Ook voor P-covermodel Lindsey Blassieaux verliep de skireis met de lezers van P-magazine niet zoals verhoopt. Tijdens een wilde nachtelijke rodeltocht crashte ze tegen een boom.

Ook deze Vlaamse schone keert gehavend terug van de P-skireis. Brak Gaëlle Garcia Diaz op de tweede dag al haar pols, dan was de skipret voor de voormalige Miss Antwerpen nog sneller voorbij.

Aan het einde van de eerste dag stond er een avontuurlijke rodeltocht op het programma, maar door een aantal omstandigheden voelde Lindsey zich niet meteen een rodelfan van het eerste uur. "Toen we bovenaan waren aangekomen, bleek dat de sneeuwpiste waarop het rodelen doorgaat eerder een ijspiste was. Bovendien bleek het een erg bochtig parcours te zijn, dus ik stond niet te springen om naar beneden te gaan."

Maar een van de lezers van P besliste daar anders over en bood aan Lindsey aan om samen naar beneden te glijden. Resultaat: het dynamisch duo vliegt in de eerst bocht meteen tegen de omheining. "Op dat moment koos ik er voor om af te stappen en de rest van het parcours naar beneden te wandelen," zegt Lindsey.

De aanwezigheid van veel ijs, bemoeilijkt het sturen bij de andere rodeldeelnemers. Enigszins gerust gesteld door het voorzichtige tempo, besluit Lindsey en de P-lezer om opnieuw aan het rodelen te gaan, maar dat bleek geen goede beslissing te zijn. "De eerste en de tweede bocht gingen nog vlot, maar bij de derde bocht liep het helemaal mis. We knalden in een ravijn en kwamen tegen een boom tot stilstand."

Resultaat: een stevige barst in het scheenbeen, vier weken steunverband en noodgedwongen aan de kant blijven. “Ik heb me samen met een vriendin goed geamuseerd. We hebben lekker kunnen uitslapen en ook aan de afterparty hebben we volop meegedaan, dat was geen probleem (lacht).”

Tom Waes ging samen met de bloedmooie Gaelle Garcia Diaz op stap om de Volvo S60 te testen en kwam terug met deze grappige reclamespot voor garage D'hondt in Zottegem. De orginele testen, de grappige oneliners van Tom en de close-ups van Gaelle maakten dit een zeer leuk filmpje.

De P-lezeres van het jaar 2009 Gaëlle Garcia Diaz houdt naar eigen zeggen van Thaïse stranden.

Gaëlle Garcia Diaz is een product van een Belgische moeder en een Spaanse man. Nou het resultaat mag er wezen. Op foto´s in het Belgische blad Ché Magazine liet ze haar poep zien.

Zelf is Gaëlle Garcia Diaz het meest trots op haar grote borsten.

Volgens Gaëlle zijn ze puur natuur, geen siliconen.
Gaëlle Garcia Diaz vind het jammer dat de meeste modellen aan hun borsten hebben laten prutsen, ze ziet liever kleinere natuurlijke boezems dan grote valse.

Volgens diverse sites heeft Gaëlle Garcia Diaz de mooiste poep van gans Vlaanderen.
Zelf vindt ze dat de ideale poep volume heeft, en mooi rond en gespierd is. Een utopische combinatie. Al komt die van haarzelf aardig in de buurt.
Frank Mulder noemde Gaëlle Garcia Diaz een heet wijf, uit de mond van de allerbeste glamour fotograaf van Belgie een serieus compliment volgens Gaëlle.

Op woensdag 18 augustus 2010– alweer enige tijd geleden inderdaad – trokken D’Hondt nv, productiehuis de Mensen en Tom Waes naar het verkeersopleidingscentrum van Brugge om de nieuwe Volvo S60 te testen. De beeldschone Gaëlle Garcia Diaz laat haar stuurkunsten ook zien. Een genot om te zien!

Samen met Tom Waes test Gaëlle Garcia Diaz onder andere het Pedestrian Protection System (PPS) en City Safety. Laatstgenoemde testen ze met een opblazen Volkswagen Golf, maar PPS wordt met een levend persoon getest, met Tom Waes wel te verstaan.

P-Magazine is een Belgisch tijdschrift vooral gericht op een heteroseksueel mannelijk publiek. Het ontstond in 1998 als opvolger van het ter ziele gegane weekblad "De nieuwe Panorama". De eerste hoofdredacteur van het blad is Alain Grootaers.

Het weekblad wordt uitgegeven door NV De Vrije Pers en is een Nederlandstalig algemeen weekblad met als onderwerpskeuze auto's, film, vrouwen en games maar ook politiek, sociologie, wetenschap, muziek en literatuur. De huidige hoofdredacteur is Michaël Lescroart. Het blad is vooral bekend vanwege zijn jaarlijkse, 8 weken durende, badpakkenspecial waarvoor bekende Vlaamse vrouwen op exotische locaties poseren behalve in 2010 was de badpakkenspecial aan de belgische kust. Ook staan er standaard wekelijks min of meer bekende vrouwelijke modellen of personen op de cover.

Gaëlle Garcia Diaz is één van de nieuwe topmodellen van P.
Vorig jaar mocht de nog Vlaamse Jess Donckers de cover van het januarinummer van Pl@yboy sieren. Dit jaar is die eer weggelegd voor een andere Vlaamse schone; Gaëlle Garcia Diaz!

Pl@yboy koos deze keer voor pure naturel: het gaat om niemand minder dan Gaëlle Garcia Diaz, die herhaaldelijk de covers van de Vlaamse mannenbladen P-magazine en Ché sierde.
De Vlaamse beschouwt het dan ook als een hele eer om voor het mannenblad naakt te gaan. "Het was stiekem wel een meisjesdroom om voor Pl@yboy te poseren. Alle grote sterren, zelfs Marilyn Monroe, hebben er in gestaan.", vertelde ze.

Ook over de kwaliteit van de foto's was ze zeer tevreden: "Ik moet toegeven dat dit mijn mooiste foto’s tot nu toe zijn. Ik heb tijdens de shoot al wat voorbeelden gezien en ik dacht direct: ‘Wow!’"
Donderdag zal Playboy het nieuwe nummer voorstellen op een exclusieve party in Antwerpen.


Gaëlle Garcia Diaz komt bij een mooi rijtje Bekende Vlamingen die eerder naakt in Playboy Magazine stonden.

Hieronder staan de andere bekende Vlamingen die bloot in het mannenblad zijn verschenen:
* Ann Van Elsen (januari 2008, ten bate van Music For Life)
* Betty Owczarek (februari 2001)
* Brigitta Callens
* Eva Pauwels
* Irena Milano (december 2001)
* Joyce De Troch (oktober 1997 en april 1999)
* Joyce Van Nimmen (november 2006)
* Katia Alens
* Phaedra Hoste (april 2001)
* Tanja Dexters (juli 2000)
* Jess Donckers (februari 2010)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten