zondag 11 mei 2014

Ella Leyers in P-magazine @ Bekende Vlaamse vrouwenElla Leyers in P-magazineElla Leyers is de dochter van muzikant Jan Leyers en haar eerste televisiedebuut maakte ze in 'F.C. De Kampioenen'. Daarna dook ze ook op in een aantal andere series en sinds kort is ze ook een vaste waarde in 'Tegen de Sterren op'. Deze week is de bekende Vlaamse vrouw te bewonderen in P-magazine.Ella Leyers vond tussen haar opnames voor Tegen de sterren op de tijd om met ons naakt in bed én bad te duiken. Al moet het op die opnames ook plezierig zijn. “Toen ik Miley Cyrus imiteerde, liep ik de hele dag topless rond in een kort topje zonder beha en een witte Sloggi-onderbroek.” Stop maar met fantaseren en gaat u gewoon zelf kijken hoe dat eruitziet.Covershoot: Ella LeyersGevloekt dat u hebt toen Ella Leyers verstek liet gaan voor De grote sprong wegens een overvolle agenda. Daar ging uw kans om de 25-jarige actrice wekelijks bijna bloot in bikini en badpak te zien. Maar kijk nu. Tussen onder meer de opnames voor Tegen de sterren op vond ze wél de tijd om geheel naakt met ons in bad te duiken voor een foto en interview. “Dat is het toppunt van lichamelijk genot.”In alles is Ella Leyers een actrice. Ze is knap, sexy, hot, gracieus en theatraal. Ze praat met veel intonatie, maar ook met haar ogen en de rest van haar lijf, zelfs tegen onze bandopnemer. De zweverige antwoorden blijven achterwege. Ella is nuchter, heeft zin voor relativering én humor. Voorafgaand aan de shoot stelde ze één voorwaarde: het mocht niet vulgair worden. De kracht van suggestie is zoveel sterker, toch?”Ella Leyers: “Ik ben geen model of babe, dus het mocht niet té sexy zijn. Het grappige was dat de hele ploeg me er tijdens de fotoshoot af en toe op wees dat mijn poses net wél heel erg P waren. Tja, ik had sexy lingerie aan en lag in een bed. Dan begin je automatisch wat te kronkelen, hè.” (lacht)Je bent zelfs naakt in bad beland.

Ella Leyers: “Ik had dat al lachend gesuggereerd. Ik vind schuimfoto’s heel sexy, ook al zie je niks, op een blote schouder en een been na. Toen het buiten wat donker werd, riep iemand: ‘Bon, laat dat bad maar lopen’. Een godsgeschenk, want ik begon het frisjes te krijgen in die lingerie.”En toen kregen ze je daar bijna met geen stokken meer uit, hoorde ik.

Ella Leyers: “Inderdaad. Een bad nemen is voor mij het toppunt van lichamelijk genot. Ik hou er vooral van om in een leeg bad te gaan liggen en dat vol te laten lopen. Dat koud porselein tegen je huid, waar je overal kippenvel van krijgt en dan die verwachting van dat warm water dat elk plekje van je lichaam beetje bij beetje zal opwarmen. O ja, dat vind ik de max. Al blijf ik nooit lang liggen. Ik ga er weer uit voor ik pruimenhandjes krijg.”“Ik ben te trots om iemand mijn lief te noemen als ik niet volledig achter hem sta.”Word jij snel verliefd?

Ella Leyers: “Ik heb snel een crush op iemand, maar écht verliefd ben ik nog maar drie keer geweest. En dan had ik het zwaar te pakken. Dan was ik zelfs mottig.”

Heb je al veel liefjes gehad intussen?

Ella Leyers: “Flirts niet meegerekend, nee, dat waren er echt niet veel. Soms hoor ik van vriendinnen: ‘Ik ben niet verliefd op hem, maar dat komt nog wel’, of ‘Maar het is wel plezant samen’. Ik begrijp dat niet. Ik ben daar te trots voor. Ik zal iemand nooit ‘mijn lief’ noemen als ik zelf niet volledig achter hem sta.”Ben jij diegene die jaagt?

Ella Leyers: “Dat hangt ervan af. Al blijft het toch altijd leuker om veroverd te worden. Ik geef vrienden ook altijd de raad om het gewoon te vertellen als ze op iemand verliefd zijn. Ook al is het gevoel niet wederzijds, het blijft toch leuk om te horen, niet?”Lees het volledige interview met Ella Leyers in P-magazine.Bereid u maar voor: Ella Leyers zal dit najaar omnipresent zijn. De jonge actrice heeft alvast één ding gemeen met de doorsnee P-lezer: “Ik kan echt genieten als ik knappe grieten zie op televisie.”Coverbabe Ella Leyers over haar toppunt van lichamelijk genotOoit werd ze nog hardhandig aangerand in een scene van 'Aspe', nu pronkt ze in vol ornaat op de cover van P-magazine, nog niet in de beroemde badpakken special, maar toch: Ella Leyers is de naam.Leyers, die naam zegt ons iets... Inderdaad. Ella is de dochter van Jan Leyers. Tot zo ver de verplichte achtergrondinformatie. Écht relevante weetjes lezen we deze week in het mannenblad. Daar vertelt ze honderduit over wat haar in extase kan brengen."Een bad nemen is voor mij het toppunt van lichamelijk genot. Ik hou er vooral van om in een leeg bad te gaan liggen en dat vol te laten lopen. Dat koud porselein tegen je huid, waar je overal kippenvel van krijgt en dan die verwachting van dat warm water over mijn borsten dat elk plekje van je lichaam beetje bij beetje zal opwarmen. O ja, dat vind ik de max."Dat ze liever in bad gaat dan een douche te nemen, kunnen we wel begrijpen na haar verschijning in 'Aspe'. Want wat er toen gebeurde, was niet van de poes. U kan het filmpje van haar meest befaamde scène hier nog eens herbekijken in deze video. Wel opgelet, niet voor gevoelige kijkers!Ella Leyers in bh op P-cover eerste magazine 2014Driewerf hoera! Het nieuwe jaar staat eindelijk voor de deur en dat moeten we vieren met een knaller van een cover. Marijn Devalck, de 50 finalisten voor Facegirl 2013, Ella Leyers, tips om alcoholcontroles te slim af te zijn, het belastingparadijs België genaamd, Frank Raes en de trends van 2014. Dat, nog veel meer én nog wat extra vind je deze week in jouw P-magazine!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten