vrijdag 17 februari 2012

Lien Van de Kelder Energiesparen doucht onder waterzak zonnedouchezak @ Bekende Vlaamse vrouwen
Lien Van de Kelder doucht graag buiten!

Bekende Vlaamse vrouw Lien Van de Kelder doucht graag met warm water. Buiten. In de zon. Zonder BH. En ze is niet alleen.

Ook Kobe Ilse, Lady Linn en enkele andere BV's outen hun voorkeur in een filmpje op het internet.

De filmpjes kaderen in een actie van het Vlaams Energie Agentschap, dat maandag haar campagne 'Kies voor groene warmte' op gang trok.

Daarvoor werden maandagochtend aan verschillende grote stations zo'n 25.000 zonnedouchezakken uitgedeeld.

Zonnedouchezakken, dat zijn zwarte bio-afbreekbare zakken die na enkele uren zonnen voor een zonverwarmde douche zorgen.

En onder zo'n zak neemt een milieubewuste BV zoals sexy Zone Stad actrice Lien Van de Kelder tegenwoordig al eens graag een douche, zo blijkt. Of althans toch voor het filmpje.

Maandag 21 juni is de langste dag van het jaar, dus ook de dag met de meeste zonuren.

Als aftrap voor de campagne deelt het Vlaams Energieagentschap (VEA) op die dag al vroeg in de ochtend 25 000 gratis ‘zonnedouchezakken’ uit in Antwerpen-Centraal, Gent Sint-Pieters en het station van Leuven.

Zonnedouchezakken zijn bioafbreekbare, zwarte zakken.

Wie ze met water vult en enkele uren in de zon hangt, geniet wat later van een aangename zonverwarmde douche. Het is een eenvoudige verwijzing naar het principe van de zonneboiler.

Verschillende bekende Vlamingen zoals Bekende Vlaamse vrouw Lien Van de Kelder, Luc De Vos, Lady Linn, Nic Balthazar, Kobe Ilsen, Low Impact Man, Lieven Scheire en Bert Gabriëls hebben zich al onder de zonnedouche gewaagd.

Hun douchefilmpjes staan op de campagnewebsite www.energiesparen.be/groenewarmte.

Op de site en in de campagnefolder vertellen ‘gezinnen uit de buurt’ welk groen verwarmingssysteem zij in huis hebben en wat dat financieel kan opbrengen.

En uiteraard is er ook informatie opgenomen over de verschillende technieken, de premies en tips die helpen om veel energie te sparen.

Van 21 juni tot 25 augustus loopt er een wedstrijd waarbij de webbezoekers die een leuke energieslogan verzinnen, een echte buitendouche kunnen winnen.

Aan pendelaars in de stations van Gent, Antwerpen-Centraal en Leuven zijn maandagochtend 25.000 "zonnedouchezakken" uitgedeeld.

Dat zijn zwarte bio-afbreekbare zakken die na enkele uren zonnen voor een zonverwarmde douche zorgen, zoals Bekende Vlaamse vrouw Lien Van de Kelder in het filmpje laat zien.

Met de stunt willen Vlaams energieminister Freya Van den Bossche (SP.A) en het Vlaams Energieagenschap (VEA) de actie "Kies voor groene warmte" op gang trekken.

Om de Europese doelstelling te halen moet tegen 2020 dertien procent van onze energie met hernieuwbare energiebronnen opgewekt worden.

Momenteel is dat in Vlaanderen drie procent. Het VEA zegt dat die doelstelling vooral bereikt moet worden door de productie van groene warmte.

"Met toepassingen zoals zonneboilers, warmtepompen of houtpelletkachels kunnen gezinnen natuurlijke warmte gebruiken voor hun sanitair en verwarming," aldus de minister.

"Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook een besparing voor de energiefactuur. De investeringen zijn op minder dan tien jaar terugverdiend, zeker als je eerst goed isoleert.

Bovendien zijn er premies en een fiscale aftrek." Volgens de minister bestaat gemiddeld 85 procent van de energiefactuur uit verwarmingskosten.

Volgens het VEA zijn er in Vlaanderen ongeveer 25.000 zonneboilers in gebruik, een duizendtal pelletketels en ongeveer 4.000 warmtepompen.

Verwacht wordt dat nieuwbouwprojecten en renovaties tegen 2020 (vrijwel) standaard met groene warmte-installaties uitgerust worden.

Studies spreken van een potentieel van 700.000 woningen met zonneboiler, 35.000 met warmtepomp en 10.000 met pelletketel tegen 2020.

Op de campagnewebsite wagen verschillende BV’s zoals Lien Van de Kelder zich onder de zonnedouche.

Lien Van de Kelder en Linn promoten de waterzak

Actrice Lien Van de Kelder en zangeres Lady Linn maken maar al te graag in een filmpje reclame voor de ‘zonnedouchezakken', de zwarte bioafbreekbare zakken die na enkele uren zonnen voor een warme douche zorgen.

In een tv-spotje neemt Bekende Vlaamse vrouw Lien Van de Kelder een ‘zakdouche' met kleren aan, Lady Linn neemt haar ‘magnificent shower' met een regenjas aan. Ook zanger Luc De Vos en presentator Kobe Ilsen zijn in een spotje te zien. Gisterochtend werden in het kader van de actie Kies voor groene warmte 25.000 zonnedouchezakken uitgedeeld in de stations van Gent, Antwerpen-Centraal en Leuven.

3 opmerkingen:

 1. Mooi mooi mooi!!!!!!!
  Zo zien we Lien Van De Kelder graag!
  Laat de zomer nu maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG... tien keer achter elkaar gezien hi hi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof!!!!!!
  Een natte Lien is het best!

  BeantwoordenVerwijderen