woensdag 5 januari 2011

Yanina Wickmayer poseert lingerielijn sportbeha ‘Intense’ van Marie-Jo en mag weer tennissen @ Bekende Vlaamse Vrouwen


Tennisster Yanina Wickmayer poseert voor de nieuwe campagne van de lingerielijn ‘Intense’ van Marie-Join in een sexy fotoshoot de nieuwe sportbeha's.

Met de slogan 'Klasse Yanina! Doe er nog maar een paar setjes bij' heeft lingeriemerk Marie Jo haar uithangbord Belgische babe Yanina Wickmayer gefeliciteerd met het behalen van de laatste vier op de US Open. Marie Jo Intense ondersteunt letterlijk en figuurlijk haar ambassadrice en tevens het huidige nummer één van het Belgische vrouwentennis.

Daarnaast kan sexy Yanina Wickmayer als één van de Bekende Vlaamse Vrouwen sinds vorige maand rekenen op Erke, een nieuw internationaal sportmerk met thuisbasis in China. Een voltreffer want Yanina's sierlijke discopakje 'Midnight Blue' trekt dezer dagen een pak kijklustigen naar de stadions waarin ze aantreedt. Erke, Chinees voor 'jij overwint' introduceert zijn Europese collectie in het najaar van 2009 in de Benelux.

Voor het eerst in zijn geschiedenis komt het Belgische lingeriemerk Marie Jo voor de dag met een sportbeha met de toepasselijke titel “Intense”.

Intense werd voorgesteld in Antwerpen en twee tennisdames, Sabine Appelmans en Yanina Wickmayer hielpen mee om de lijn te promoten.

Naam Yanina Wickmayer
Geboortedatum 20 oktober 1989 in Lier
Sport Tennis Marie Jo Intense sinds oktober 2008
Favoriete Marie Jo Intense Action Arrow Venus
Ambitie Ooit de US Open winnen

Yanina en Marie Jo Intense
Belgisch tennistalent Yanina Wickmayer is jong en ambitieus. Tornooi na tornooi klimt ze naar de top van de internationale tenniswereld. Ze is een opvallende verschijning op de court en wil er ook mooi en vrouwelijk uitzien tijdens het sporten.

Yanina over sportlingerie
"In sportkleding is er heel veel keuze, maar niet in sportlingerie. Daarom vind ik Marie Jo Intense zo geweldig: het zit als gegoten, geeft fantastische steun en ziet er prachtig uit! Trendy en vrouwelijk, en zo wil ik me ook voelen wanneer ik tennis speel."

De schorsing van Xavier Malisse en Yanina Wickmayer moet worden opgeschort. De rechtbank van eerste aanleg in Brussel heeft de klacht van de tennissers ontvankelijk en gegrond verklaard. Ze mogen voorlopig weer tennissen.

De Kortrijkzaan en de Deurnese werden op 5 november door het Vlaamse Dopingtribunaal voor een jaar geschorst omdat ze tot drie keer toe hun whereabouts niet correct hadden opgegeven. Malisse miste bovendien nog een dopingcontrole.
Kritiek

Johnny Maeschalck, de advocaat van de verdediging had in zijn pleidooi kritiek op de beperkte beroepsmogelijkheden. Bovendien zei Maeschalck noch het systeem van de verblijfsgegevens, noch de strafmaat proportioneel te vinden.

De rechtbank van eerste aanleg in Brussel legde maandag een verbod op om de beslissing van Vlaamse Dopingtribunaal uit te voeren, op basis van het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens.
Australian Open?

Het duo kon zich door de schorsing niet inschrijven voor de Australian Open. Aangezien de inschrijvingstermijn voor het eerste grandslamtoernooi van het jaar vorige week afliep, is het nu maar de vraag of de organisatoren Malisse en Yanina Wickmayer zullen toelaten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten