woensdag 1 april 2015

Nathalie Meskens en Ann Lemmens uitreiking De MIA's imitatiekoningin persiflage @ Bekende Vlaamse Vrouwen

Ann Lemmens en imitatiekoningin Nathalie Meskens, verkleed als Ann Lemmens op de MIA’s.
 Na de zeer druk bekeken doortocht van Nathalie Meskens gaat Mag ik u kussen? in de vierde aflevering door op hetzelfde elan met An Lemmens. De ultieme rock-’n-rollbabe van de Vlaamse radio en televisie belooft alvast de lat voor de heren opmerkelijk hoog te leggen. De casanova’s die de uitdaging aangaan, zijn ancien Bart Cannaerts en frisse maagden in het spel Jonas Van Thielen en Bart De Pauw.
Bart Cannaerts is al voor de zevende keer te gast in de verleidingsarena van Mag ik u kussen? Hij heeft, op Showbizz Bart na, nog geen enkele vrouw tot een kus weten te bewegen. De druk in zijn hoofd is groot, de concurrentie nog groter: debutanten Jonas Van Thielen en Bart De Pauw zijn vastberaden om meteen de hoofdvogel af te schieten.
Aanstormend acteur Jonas Van Thielen is dankzij zijn rubriek in De laatste show op dit moment bekender in Hollywood dan in Vlaanderen. Maar dat zal niet lang duren. Jonas is een natuurtalent, ook inzake verleiding: zijn vermogen om romantische filmscènes na te spelen, is enorm.
Grootmeester Bart De Pauw heeft al vaak een uitnodiging gekregen om te gast te zijn in Mag ik u kussen? Hij hapte echter pas toe toen hij vernam dat An Lemmens de prinses met dienst is. “Ze hebben mij al veel geld geboden voor andere vrouwen, maar pas bij An voelde ik: nu moet ik erbij zijn.”
De vrouw
Gelegenheidsdame An Lemmens is op haar dertigste uitgegroeid tot een absolute ster aan de hemel van medialand. Op Studio Brussel presenteert ze De afrekening, op vtm schittert ze in So you think you can dance en is ze haar frivole zelf in De dagshow.
“Ik ben totaal niet vatbaar voor verleiding. Ik ben in mijn leven nog maar drie keer verliefd geweest.”
Op het gebied van verleiding is An Lemmens allesbehalve een makkelijke prooi. Ze is naar eigen zeggen niet vatbaar voor verleiding en zeker niet voor onenightstands: “Ik kan alleen iets met een man beginnen als ik voel dat ik ooit met hem wil trouwen.” Grote sterren als Anthony Kiedis van Red Hot Chili Peppers en acteur Jared Leto deden haar al oneerbare voorstellen, maar An ging daar niet op in. Tot vanavond, wanneer ze hoogst uitzonderlijk één man een afdruk van haar lippen gunt.
Mag ik u kussen? - groothandelaar in verleidingstechnieken.
Nathalie Meskens is An Lemmens en prinses Mathilde
'De Maandagshow' volgt Nathalie Meskens tijdens een repetitiedag voor het gloednieuwe comedy sketchenprogramma 'Tegen de Sterren op'. Deze sympathieke actrice kruipt ondermeer in de huid van An Lemmens en (de zingende) prinses Mathilde
An Lemmens (Mol, 8 september 1980) is een presentatrice bij de VMMa.
An Lemmens studeerde voor dierenartsassistente. Daarna werkte ze in een sportschoenwinkel.
Ann Lemmens werd ontdekt door TMF tijdens een optreden van de band Moloko op Marktrock. Hierop werd ze voorgesteld als nieuwe TMF-vj op de TMF Awards 2003. Daarna presenteerde ze enkele jaren geleden samen met haar collega Olivier Coumans het afterschoolprogramma Zoom!. Later kreeg ze samen met Caren Meynen een gelijkaardig programma, Double Trouble. Hierna ging ze zich met een aantal andere dingen bezighouden.
Zo maakte ze het programma An Tour, waarin ze samen met bekende bands een aantal dagen rondtoerde en interviews afnam. Ze werd ook vaste presentatrice van De Afrekening en begin 2007 kreeg ze opnieuw een afterschoolprogramma samen met haar collega Coumans: Oh My God!. Ze presenteerde ook de programma's LA Baby, Tattoo Tales en Dump Your Boyfriend.
Ter nagedachtenis van de vele recente slachtoffers van zinloos geweld in Vlaanderen brachten Ann Lemmens en Coumans op zaterdag 10 januari 2007 het programma Reaction: Zinloos Geweld. Hierin discussieerden ze samen met de jongeren over zinloos geweld.
In oktober 2007 maakte Ann Lemmens de overstap naar de VMMa. Vanaf het najaar van 2007 presenteert Lemmens op Studio Brussel De Afrekening.
In het voorjaar van 2008 is Lemmens één van de quizmasters in vtm-programma De Grote Volksquiz. Ook in het voorjaar van 2008 gaat Lemmens op 2BE de Vlaamse versie van het programma Lost In Tokyo presenteren. Tijdens de zomer van 2008 presenteert Ann Lemmens het festivalprogramma Festivalfever op 2BE. In het najaar van 2008 neemt Lemmens de presentatie van het programma Topmodel over van Ingrid Seynhaeve.

Op 27 maart 2009 krijgt Lemmens bij de uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren de aanmoedigingsprijs Rijzende Ster uitgereikt door de Vlaamse Televisie Academie. Ex-echtgenoot Sean d'Hondt huldigt haar met een adaptatie van Anne van Clouseau.
In het najaar van 2009 presenteert ze samen met Dennis Weening het programma So You Think You Can Dance, dat te zien was op vtm en RTL 5. Ook in 2010 is Lemmens te zien als presentatrice van dit programma.
In januari 2010 werd bekend dat Ann Lemmens zal deelnemen aan Sterren op de Dansvloer. Sinds september 2010 is ze presentatrice van De ...dagshow op vtm.
Ann Lemmens is op 24 mei 2008 getrouwd met Nailpin-zanger en collega-presentator Sean D'Hondt. Op 8 oktober 2009 maakte het koppel bekend dat ze als vrienden uit elkaar gaan. In talrijke boekjes en kranten verscheen dat zij nu een relatie heeft met acteur Kevin Janssens.
Blitzcarrière voor Ann Lemmens    
    TMF VJ die straks naar KANAALTWEE vertrekt, doet ook haar intrede bij Studio Brussel.
En wat gaat Studio Brussel nog allemaal doen?
Het bekende programma De Afrekening op Studio Brussel krijgt een nieuw gezicht, of moeten we zeggen een nieuwe stem. Ann Lemmens neemt de plaats in van Siska Schoeters, die voortaan tijdens de spits een duo gaat vormen met Thomas de Soete.
Heidi Lenaerts presenteert "De goeiemiddag show", met als gasten o.a. Murielle Scherre (over seks uiteraard) en Jan Van den Berghe (de boekskes).
Het nieuwe verzoekprogramma in het weekend heet Kvraagetaan en zal worden gepresenteerd door Stijn Van de Voorde en Otto-Jan Ham.
Stijn Van de Voorde trekt in Cafe Local naar diverse jeugdhuizen in het goede gezelschap van een Belgische groep.
Behalve An Lemmens worden ook Sam De Bruyn (Hit 50), Nelles De Caluwé (Rock Bottom) en Goedele Vermaelen (Lazy Sunday) gelanceerd op StuBru. Zij waren al te horen in Radio Dada.
Opschudding in BV-land, wordt gerapporteerd in “Mensenlief”, de dagelijkse portie smeu�ge roddels in de voor de rest nog redelijk kwaliteitsvolle krant De Morgen. Ann Lemmens – voorheen TMF-VJ, huidig Lost-in-Tokyo presentatrice, miss Nailpin en all-round t�che de beaut� – zou namelijk “woest” zijn. Op een internetforum zou er een onwaarheid over haar geschreven zijn. Oeioei, komt dat tegen.
    Op een internetforum schreef een snoodaard dat hij ons Ann Lemmens naakt in de sauna had gezien. “Je kunt haar navelpiercing niet zien door haar hangtieten,” aldus de geschokte getuige. “Ongelooflijk”, briest Ann in Tv-Familie deze week. “Zoveel leugens en ik kan er niks tegen beginnen. Ik ga immers nooit bloot naar de sauna, want ik krijg daar migraine van”.
Enig speurwerk leert dat het enkel hierover kan gaan. Een commentaar van ene Hephaistos op intertet.org. Die er over An Lemmens de gevleugelde woorden spreekt: “‘k ben die al naakt tegengekomen in de sauna, moet wel zeggen als ze een navelpiercing had was die goe verstopt achter de melkfabriek.”
Wie vertelt er nu leugens? Hephaistos (Griekse god van de technologie, ambachtslui, smeden, beeldhouwers, metalen, metallurgie �n het vuur) of Miss Lemmens (Vlaamse godin van Nailpin)? “Ik ga immers nooit naar de sauna, want ik krijg daar migraine van” is immers niet meteen overtuigend bewijs. Want hoe weet mevrouw dat ze er migraine van krijgt, tenzij ze ooit in de sauna is geweest? Wellicht zelfs meerdere malen, want anders heb je niet genoeg empirisch materiaal om een vast oorzakelijk verband te leggen tussen het nemen van een sauna en het krijgen van schele hoofdpijn. En als de heer Hephaistos een van die keren net in de buurt was, zou het dus toch kunnen.
Mevrouw Lemmens is bovendien selectief in haar verontwaardiging, want over de andere reacties aldaar, zoals ene gangsta123 die zegt “tis toch een hete ze buite al die piercings in eur gezicht ma voor de rest” of DMNick “gats die eeft tetten man. ma 4 piercings in aar face das wa teveel” of al de rest die reageert met “Lekkerrrr wijf” valt er precies minder te klagen.
Enig verder speurwerk op het internet levert bovendien nog ammunitie voor de Heer Hephaistos zijn stelling. Eenmaal slechts is Ann Lemmens topless gegaan, en bij die gelegenheid – op tape vastgelegd voor TMF en te bewonderen op GarageTV – hadden haar borsten duidelijk steun nodig. Ze had er zelfs personeel voor ingehuurd, ge moet niet vragen…
Vtm- en 2BE-presentatrice Ann Lemmens en JIM-gezicht Sean D'hondt hebben een punt gezet achter hun huwelijk.
De twee hebben besloten om als vrienden voortaan hun eigen pad te bewandelen. Dat meldt Vtm.
Zowel Ann als Sean wensen niet te reageren op het nieuws.
Het koppel stapte op 24 mei 2008 in het huwelijksbootje.
Tijdens de recentste Nacht van de Vlaamse Televisiesterren bracht echtgenoot Sean nog een speciale versie van "Anne" voor Ann, die tijdens dezelfde awardshow in de bloemetjes werd gezet als 'Rijzende Ster'.
Nathalie Meskens (21 april 1982) is een Vlaamse actrice en zangeres.
Nathalie Meskens studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de televisieserie Kaat & co, die vijf seizoenen liep op één. Ze was ook te zien als omroepster in het humoristisch programma Als 't maar beweegt met Stany Crets en Peter Van Den Begin. Verder speelde ze gastrollen in Kinderen van Dewindt en De Co-assistent en ze had een rol in de films Blinker en Blinker en het Bagbag-juweel.
Nathalie Meskens speelde in het Mechels theater 't Arsenaal de producties Hedda, Hoe ver het is van hier, Het Zuchten en De Kollega's. Met vier collega-actrices van de Maastrichtse toneelschool richtte ze het theatercollectief Norfolk op.
Nathalie Meskens treedt ook op als zangeres. In maart 2009 gaf ze een concert in Schoten, op de piano begeleid door Jeroen Tielkin en zong ze nummers van onder meer Randy Newman, Gnarls Barkley en Amy Winehouse. Tevens zong ze mee op het album Modderstroom van de St. Andries MC’s.
Nathalie Meskens was in 2009 te zien als prinses Mathilde in het humoristische vtm programma Wij van België, dat origineel bedoeld was als een programma onderdeel van het televisieprogramma “De Zwarte Doos”, maar uiteindelijk een volwaardig programma werd. Walter Baele speelde de rol van Prins Filip.

Meskens is in 2007 gehuwd met de Vlaamse acteur Jeroen Van Dyck. Vanaf 18 september 2009 zijn ze samen te zien in de telenovelle David op vtm. Toen Nathalie Meskens en Van Dyck de hoofdrollen aangeboden kregen, waren ze op doorreis in Azië. In een hotelkamer hebben ze twee scènes uit het script gespeeld en gefilmd en opgeladen naar Youtube, waarna de makers van de serie het filmpje bekeken en het koppel liet weten dat de rollen voor hen waren. De telenovelle telde meer dan 200 afleveringen, maar werd geen kijkcijfersucces. Meskens en Van Dyck speelden ook samen een gastrol in de één televisiereeksen Goesting en Witse.
Nathalie Meskens werkte ook mee aan het vt4-programma De Oplichters, met Tom Waes. Sinds 5 december 2010 is ze eveneens te zien in het komische programma Tegen de sterren op. Hierin persifleert Meskens tv-persoonlijkheden zoals Annemie Struyf, An Lemmens en Astrid Bryan uit 'Vlaamse Hollywoodvrouwen'. Daarnaast neemt ze opnieuw de imitatie van prinses Mathilde voor haar rekening.
Nathalie Meskens wordt relatief vaak gevraagd door allerhande televisieprogramma's. Ze is onder andere gastjurylid in De Allerslimste Mens ter Wereld, en was ze te gast bij het Besluit 2010, een humoristisch jaaroverzicht van Radio 1, dat werd uitgezonden op Canvas.
Tijdens het rodeloper-moment voor de live-show van de MIA's waren we vooral onder de indruk van de outfit van An Lemmens en Nathalie Meskens.

Na de zeer druk bekeken doortocht van Nathalie Meskens gaat 'Mag ik u Kussen?' in de vierde aflevering door op hetzelfde elan met An Lemmens. De ultieme rock-'n-rollbabe van de Vlaamse radio en televisie belooft alvast de lat voor de heren opmerkelijk hoog te leggen. De casanova's die de uitdaging aangaan, zijn ancien Bart Cannaerts en frisse maagden in het spel Jonas Van Thielen en Bart De Pauw.
Bart Cannaerts is al voor de zevende keer te gast in de verleidingsarena van 'Mag ik u Kussen?'. Hij heeft, op Showbizz Bart na, nog geen enkele vrouw tot een kus weten te bewegen. De druk in zijn hoofd is groot, de concurrentie nog groter: debutanten Jonas Van Thielen en Bart De Pauw zijn vastberaden om meteen de hoofdvogel af te schieten.
Aanstormend acteur Jonas Van Thielen is dankzij zijn rubriek in 'De Laatste Show' op dit moment bekender in Hollywood dan in Vlaanderen. Maar dat zal niet lang duren. Jonas is een natuurtalent, ook inzake verleiding: zijn vermogen om romantische filmscènes na te spelen, is enorm.
Grootmeester Bart De Pauw heeft al vaak een uitnodiging gekregen om te gast te zijn in 'Mag ik u Kussen?'. Hij hapte echter pas toe toen hij vernam dat An Lemmens de prinses met dienst is. 'Ze hebben mij al veel geld geboden voor andere vrouwen, maar pas bij An voelde ik: nu moet ik erbij zijn.'
De vrouw
Gelegenheidsdame An Lemmens is op haar dertigste uitgegroeid tot een absolute ster aan de hemel van medialand. Op Studio Brussel presenteert ze 'De Afrekening', op vtm schitterde ze in 'So You Think You Can Dance' en is ze haar frivole zelf in 'De Dagshow'.
'Ik ben totaal niet vatbaar voor verleiding. Ik ben in mijn leven nog maar drie keer verliefd geweest.' Op het gebied van verleiding is An Lemmens allesbehalve een makkelijke prooi. Ze is naar eigen zeggen niet vatbaar voor verleiding en zeker niet voor onenightstands: 'Ik kan alleen iets met een man beginnen als ik voel dat ik ooit met hem wil trouwen.' Grote sterren als Anthony Kiedis van Red Hot Chili Peppers en acteur Jared Leto deden haar al oneerbare voorstellen, maar An ging daar niet op in. Tot vanavond, wanneer ze hoogst uitzonderlijk één man een afdruk van haar lippen gunt.
1 opmerking: