zaterdag 8 januari 2011

Erika van Tielen wellness sauna Vlaanderen Vakantieland @ Bekende Vlaamse Vrouwen


Wellness in Vlaanderen Vakantieland met Bekende Vlaamse Vrouw Erika van Tielen.

Belgische babe Erika Van Tielen gaat met een bont gezelschap op zoek naar de grootste misvattingen en de nieuwste trends rond wellness.

Wat weet je over wellness? Het zou een vraag in De slimste mens ter wereld kunnen zijn. Naast sauna, stoombad en massage is wellness natuurlijk nog veel meer.

Erika Van Tielen toert met een bont gezelschap van collega's, vriendinnen, haar zusje en Radio2-luisteraars door Vlaanderen.

De groep gaat op zoek naar de grootste misvattingen rond wellness. Zoals dat je overal naakt moet zijn, vaak is ook een bikini of badpak geoorloofd.

Ze ontdekken ook de nieuwste trends in relaxatieland: opgietsessies, mentale wellness, lichttherapie en arrangementen voor mannen. Om er maar een paar te noemen.

Een verrassend uitgebreid aanbod dus, waarin zelfs de meest preutse, rusteloze non-believer zijn gading zal vinden.

REPORTER : Erika Van Tielen
REGISSEUR : Inge Audenaert

Carbon Sense
Het designhotel Carbon heeft ook een eigen wellnesscentrum. Hier kan je terecht voor heel wat verschillende behandelingen. Voor mannen hebben ze zelfs een aangepast programma. Erika Van Tielen heeft er zelfs een ijsgevecht in de sauna.

Thermae Grimbergen
Ben je niet helemaal te vinden voor een naaktsauna? Dan kan je naar Thermen Grimbergen: daar hebben ze een aangepast gedeelte waar badkledij verplicht is. Daarnaast is er een uitgebreid badhuis met een heleboel behandelingen.

In Hezemeer maakt Erika Van Tielen een opgietsessie mee, komt ze tot rust in de Maasauna of kan ze een lekker hapje eten.

Bij Argenteuil in Roeselare probeer je een paar nieuwigheden uit op het vlak van wellness. Een zonnebehandeling of het kingsbath: laat je verwennen in Argentueil.

Wellness is natuurlijk niet alleen sauna en massages. Je kan ook mentaal tot rust komen door licht, geluid en geur. Voor wie dit eens wil ervaren, is Seasens in Oostende een echte aanrader.

Wil je toch liever naakt, dan is een privésauna een prima oplossing, en dan kan je daarvoor naar De Loft net als Erika Van Tielen. In deze mooie locatie kom je helemaal tot rust.

Met een groep vriendinnen gaat Erika Van Tielen uiteindelijk na een hete sauna nog sneeuwballen gooien in bikini.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten