maandag 18 februari 2013

Lesley-Ann Poppe Komen Eten @ Bekende Vlaamse vrouwen


Lesley-Ann Poppe zorgde er tijdens de eerste afleveringen van De Beste Hobbykok van Vlaanderen met haar verschijning voor dat Sergio Herman en Peter Goossens even uit hun lood geslagen waren. Ze geraakte echter niet door de selecties maar volgende week staat ze opnieuw achter de kookpotten in het programma Komen Eten.


In het dagelijkse leven is Bekende Vlaamse vrouw Lesley-Ann Poppe schooldirectrice maar tijdens de weinige uurtjes vrije tijd is Lesley-Ann meestal terug te vinden achter haar kookpotten. Omdat ze ook wel van de media houdt, schreef ze zich in voor het VT4-programma Komen Eten. Al werd ook daar niet alleen over de kookkunsten van de Misses Globe Belgium-organisatrice gesproken...


“Er zijn vier dagen lang schuine opmerkingen gemaakt over mijn decolleté”, lacht de blonde Lesley-Ann Poppe in Dag Allemaal. Toch vindt ze van zichzelf dat ze meer in haar mars heeft dan alleen maar een mooi snoetje en een ferm paar borsten. Benieuwd of de andere deelnemers daar ook zo over dachten.


Diegenen die vorige week naar De Beste Hobbykok van Vlaanderen keken zullen haar vast wel opgemerkt hebben: Bekende Vlaamse vrouw Lesley-Ann Poppe, de blonde dame die de aandacht van topchefs Goossens en Herman trok met niet enkel haar gerecht. En dat ze een boon heeft voor Goossens steekt ze niet onder stoelen of banken.


Ze maakte een Oosterse kokossoep maar kon daarmee maar matig scoren bij Sergio Herman en Peter Goossens. Toch viel Lesley-Ann hen wel degelijk op, al beweert ze dat ze daar helemaal niet kon aan doen. “Ik wilde helemaal niet scoren met mijn uiterlijk, daarom had ik mijn minst sexy kleedje aangetrokken”, aldus de organisatrice van Misses Globe Belgium.


Nochtans waren de chefs danig onder de indruk, al waren zij niet de enigen. Ook Lesley-Ann had niet alleen oog voor het eten. “Ik heb het wel voor Peter Goossens. Hij heeft veel uitstraling en charisma, vind ik.” Tja, ieder heeft zo zijn smaak, al moeten we toegeven dat geen van beiden ons kan bekoren.


MENT TV-presentatrice Lesley-Ann Poppe had vorige week een drukke mediaweek achter de rug. Haar optreden in 'Komen Eten' bij VT4, eerder in 'De Beste Hobbykok van Vlaanderen' en haar opgemerkte aanwezigheid in 'De Vrijdagshow', beiden op vtm, katapulteerde haar meteen lekker bovenaan op de ladder van de Bekende Vlamingen, en staat inmiddels zelfs bij de bekende mokkels op internet.


Lesley-Ann Poppe is sinds een paar maanden presentatrice bij MENT TV. Op dinsdag verzorgt zij het showbizznieuws in 'MENT Vandaag' bij Kurt Willem. Elke dag van de week neemt een andere co-presentator of co-presentatrice deze taak op zich.


Tijdens het Polonaise festival in het Sportpaleis van Antwerpen deed Lesley-Ann Poppe voor MENT TV interviews met de artiesten backstage. Dat ze bij hen in de smaak viel was al meteen duidelijk bij haar eerste interview, dat met Frans Bauer. Toen ze vroeg naar 'zijn hoogtepunt van het Polonaise Festival' antwoorde Frans meteen 'dat heb ik net gehad'... Daarbij gleden z’n ogen van boven naar beneden over het sensuele Lesley-Ann-lichaam.


Ook Dennie Christian en vele anderen waren zichtbaar gecharmeerd. Eddy Wally wenste Lesley-Ann veel succes toe met haar medialoopbaan en las zelfs haar hand. Een excuus om het 'even vast te houden' of met 'kennis van zaken'... Dat komen we wellicht nooit te weten.


Normaalgezien zouden we zeggen dat Vlaanderen een fenomeen rijker is, maar in het geval van Lesley-Ann Poppe zijn het eerder fenomenen. Na haar deelname aan het populaire VT4-programma Komen Eten, schoot haar populariteit (en die van haar boezem) naar ongekende hoogten.


Die populariteit blijkt niet alleen uit de 30.000 fans op facebook, maar ook de indexen van Google staan al twee weken vol met haar naam. Iedere Komen Eten-kijker zoekt zich te pletter naar uitdagende foto’s van Lesley-Ann.


De BV in wording geeft nu gehoor aan die oproep: zoals ze zelf op haar Facebook-profiel vermeldt staat ze morgen op de cover van P-Magazine.


Na haar optreden eind augustus in de Beste Hobbykok van Vlaanderen geeft Lesley-Ann Poppe deze week het beste van zichzelf in Komen Eten op VT4.


Tot donderdag nog is de Misses Globe Belgium organisatrice in het kookprogramma op VT4 te aanschouwen. 'Om de eenvoudige reden dat ik erg graag kook, besloot ik me in te schrijven', aldus Lesley-Ann. 'Ik hou vooral van speciale gerechten. Dat komt vermoedelijk omdat ik in Antwerpen woon en op die manier in contact kom met verschillende culturen en hun eigen kookstijlen. In het programma maak ik een Oosters gerecht klaar, omdat de luchtige Aziatische keuken me enorm kan bekoren', voegt ze er aan toe.


Eerder viel de Antwerpse blondine, die overigens samen met haar echtgenoot Benjamin Ruyters eigenaar is van een schoonheidsschool met vestigingen in Antwerpen, Gent en Hasselt, op door haar verschijning in dat andere kookprogramma, namelijk De Beste Hobbykok van Vlaanderen op VTM.


'Ik heb niet in de eerste plaats deelgenomen aan beide programma's om mijn schoonheidsschool in de belangstelling te plaatsen, al is het natuurlijk wel mooi meegenomen. Maar eigenlijk is het eerder mijn man die aan zulke dingen belang hecht', lacht ze.


Sinds twee maanden presenteert de drukbezette zakenvrouw elke dinsdag showbizznieuws op de digitale zender MENTtv. 'Een tv-carrière zou ik eventueel overwegen, maar zou wel zwaar zijn in combinatie met de schoonheidsschool en de organisatie van Misses Globe Belgium', geeft ze toe. 'De school laten vallen voor televisiewerk zou ik echter nooit over mijn hart krijgen. Ik heb te veel werk en energie in het uit de grond stampen van de school gestoken om dat nu zomaar achter te laten', sluit ze af.


Lesley-Ann Poppe is boos op een website die ongevraagd topless foto's van haar heeft gepubliceerd. De naakt beelden waarop de Komen eten-kandidate stoeit met slagroom op haar borsten waren gemaakt voor P-Magazine. 'Maar we hadden gezamenlijk beslist om ze niet te publiceren.'


Lesley-Ann Poppe, de meest flamboyante televisiefiguur van de afgelopen weken, zei gewillig ja op het voorstel van P-Magazine om zich te laten fotograferen voor de voorpagina van het weekblad. 'Het zou een lingerieshoot worden', zegt ze, en geen bloot fotoshoot.


Maar gaandeweg groeide het vertrouwen in de fotograaf, en Lesley-Ann waagde zich een stapje verder. Het bovenstukje ging uit en de hobbykok ging aan de slag met de slagroomspuit op haar naakte borsten.


'Nadien hebben we beslist om de naaktfoto's niet te publiceren', zegt Lesley-Ann Poppe nu. 'Ik vond ze er toch een beetje over, ook al zie je eigenlijk niets. Ik ging ze gebruiken om cadeau te doen aan mijn man.'


Maar gisteren waren de sexy foto's plots te zien op de website Clint. 'Ik weet niet hoe dat kan', reageert Poppe. 'Maar ik weet wel dat P-Magazine en Clint deel uitmaken van dezelfde firma.


De afleveringen van ‘Komen Eten’ met Hans Bouten en Marilyn Denuwelaere scheerden hoge toppen in de kijkcijferlijsten. Wie het programma volgde heeft kunnen zien Marilyn gewonnen heeft, maar ook dat Hans een boontje had voor de bevallige medekandidate Lesley-Ann Poppe. „Ze hebben er een circus van gemaakt”, zeggen Hans én zijn vrouw.


Hans vindt het spijtig dat hij zo eenzijdig afgeschilderd werd en wordt. „In de eerste uitzendingen viel het nog mee, maar vanaf de derde dag hebben ze alles zodanig zitten monteren dat het er over was. Maar ja, dat is televisie. Zo knipten ze halfweg mijn zin weg en plakten dan weer het laatste eraan. Het klopt dat ik meerdere keren mijn bewondering uitgesproken heb voor Lesley-Ann en haar borsten, maar ik heb ook mijn eigen vrouw geprezen. En dat knippen ze er dan uit.”


Ann Verhulst, echtgenote van Hans : „Het was de bedoeling dat Hans meedeed aan een kookprogramma. Ik dacht dat het goede reclame zou zijn voor de slagerij, maar ze hebben er een circus van gemaakt.”


Vooral de heftige reacties op het forum van VT4 en Facebook storen het echtpaar. „Het is ongelooflijk wat mensen allemaal over me schrijven, terwijl ze me helemaal niet kennen. Ze baseren zich op twee uur gemonteerde televisie om een oordeel te vellen. De meeste mensen uit Zonnebeke kennen Hans en weten dat hij anders is in werkelijkheid. Het probleem is dat iedereen die hem niet kent nu denkt dat hij een vrouwenzot is…”


Marilyn Denuwelaere loopt op wolkjes na haar overwinning in ‘Komen Eten’. Ze vindt het wel jammer dat de makers Hans in een negatief daglicht stelden in de montagekamer.


Winnares Marilyn : „Hans zal die dingen wel allemaal uit eigen beweging hebben gezegd, maar soms moesten we een uur bij de interviewers zitten en vroegen ze de vragen telkens opnieuw. Op den duur ga je er van alles uitflappen.”


De topless foto's van Lesley-Ann Poppe deden maandag heel wat stof opwaaien, maar eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat de pikante foto's het daglicht zouden zien. De beelden waren bedoeld voor P-Magazine. "Maar we hadden beslist om ze niet te publiceren", aldus de rondborstige kandidate uit 'Komen Eten'.


Lesley-Ann stond op de cover van P-Magazine, in lingerie weliswaar. De oorspronkelijke bedoeling was ook enkel een lingerieshoot, maar gaandeweg maakte de P-fotograaf het iets pikanter. Lesley-Ann liet haar beha voor wat het was en haalde zelfs de slagroom boven, en ging kinky naakt spelen met de slagroom op haar borsten.


"Nadien hebben we beslist om de blootfoto's niet te publiceren. Ik vond ze er toch een beetje over, ook al zie je eigenlijk niets. Ik ging ze gebruiken om cadeau te doen aan mijn man." Dat was wel buiten Clint gerekend. Dinsdag pakte de website uit met de topless foto's.


"Ik weet niet hoe dat kan. Maar ik weet wel dat P-Magazine en Clint deel uitmaken van dezelfde firma.


Enkele weken geleden nam Lesley-Ann Poppe deel aan het VT4-programma “Komen Eten”. Haar verschijning ging niet onopgemerkt voorbij.


De kijkcijfers van het programma piekten en de facebook-pagina “OMG! De decolleté van Lesley-Ann Poppe” werd door een anonieme fan opgericht. Een week later telt de pagina reeds ruim 29 500 fans.


Lesley-Ann ontketende dus een in Vlaanderen ongeziene hype op facebook. Dit is nog nooit gezien het Belgische web. Ter vergelijking: de fanpagina van VTM telt 3290 fans en deze van VT4 6289 fans. Zelfs de fanpagina van topartist Clouseau telt na 2 jaar “slechts” 30.830 fans. Zal Lesley-Ann er deze week meer hebben?


Ook de persoonlijke facebookpagina van Lesley-Ann wordt overstelpt met vriendschapsverzoeken en persoonlijke berichten. Zoals u weet is het maximaal aantal vrienden maar vijfduizend. Vele duizenden mensen hebben dus niet de mogelijkheid om de persoonlijke pagina van Lesley-Ann te bekijken.
Naar aanleiding hiervan publiceert P-Magazine dinsdag, 23 november, een exclusieve fotoshoot en interview met “de beroemdste decolleté van Vlaanderen”.


Rest nog de vraag wat de populariteit verklaart van Lesley-Ann.
Lesley-Ann is een mama van 31 jaar die bewijst dat het leven niet eindigt nadat je kinderen hebt gekregen. Integendeel, vrouwen van boven de dertig mogen gezien worden en hebben meer inhoud.


Vele mama’s mailden dat haar verschijning in Komen Eten inspiratie voor hen geeft en de aanzet is om er terug in te vliegen. Voor velen is ze dus een rolmodel waarmee ze zich kunnen vereenzelvigen.
Bizar is ook dat ze heel veel fans heeft bij jongens vanaf 14 jaar. Wat daar de reden voor is hebben we het raden naar…


Toen Lesley-Ann Poppe deelnam aan het populaire VT4-programma 'Komen Eten' ging de temperatuur meteen de hoogte in. Clint vond nu ook wat pikant fotomateriaal van de sexy rondborstige blonde.


"Een stukje bloot... euh brood", versprak Peter Van Asbroeck zich nog toen Lesley-Ann met diepe decolleté haar driegangenmenu bereidde in 'Komen Eten'.


Ondertussen heeft ze 30.000 fans op Facebook en wordt haar naam volop gegoogled.


Eerst stond de blonde schone op de cover van P-Magazine, maar Clint vond al wat ander -tot hiertoe verborgen- naakt fotomateriaal. Lesley-Ann poseert met enkel een slipje en wat slagroom op haar twee grootste troeven, haar tetten.


Sinds Lesley-Ann Poppe deelnam aan het programma "Komen Eten" van de Vlaamse zender VT4, bereikt haar populariteit hoge toppen dankzij haar decolleté. Wat zij op tv nog verborg laat ze nu zien...


De kijkcijfers van het programma piekten en de Facebookpagina "OMG! De decolleté van Lesley-Ann Poppe", opgericht door een anonieme fan, telt na een week al ruim 29.500 fans. Zelfs de fanpagina van Vlaamse lievelingen Clouseau telt na twee jaar nog 'maar' 30.830 fans.


P-Magazine. de Vlaamse Panorama, publiceert naar aanleiding van dit succes morgen, dinsdag 23 november, een exclusieve fotoshoot en een interview met "het beroemdste decolleté van Vlaanderen".

4 opmerkingen:

  1. ha, hier zal mijn broertje blij mee zijn, die heeft het al weken over lesly, bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. PRAMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kwou da'k daar ne keer een motoorbootje mocht doen; BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    BeantwoordenVerwijderen