zondag 13 maart 2011

Erika Van Tielen Humo's Pop Poll de Luxe: wie zou u het liefst uit de kleren zien gaan? 2011 @ Bekende Vlaamse Vrouwen

Erika Van Tielen winnares Bekende Vlaamse Vrouwen tetten poll op Humo's Pop Poll de Luxe: wie zou u het liefst uit de kleren zien gaan? 2011.
Net zoals vorig jaar werd Erika Van Tielen aangeduid als de BV die de Humo-adepten het liefst van al bloot uit de kleren zien gaan.


Was er vorig jaar nog een speciale Kabouter Wesley aflevering op Humo's Pop Poll waarin Kabouter Wesley samen met Jos het debiele Ei op bezoek ging bij Erika van Tielen voor een tetten fotoshoot, dit jaar ging het hilarische filmpje over de betogingen in het midden oosten, allemaal voor de woonst van Erika Van Tielen, om haar zo onder druk te zetten haar borsten te laten zien.
 
De betogers riepen slogans als tetten bloot, toon ons je tetten, ik wil de twee prammen van Erika van Tielen zien en dreigden zelfs volgend jaar op Bekende Vlaamse Vrouwen Evy Gruyaert, Nathalie Meskens of Lien van de Kelder te stemmen.Uiteindelijk bezweek Erika van Tielen onder de massale druk van de betogingen voor haar woonst, net op het moment dat ze haar badjas opengooide om haar tetten te laten zien, werd helaas het programma onderbroken. Gelukkig blijken de naakte tetten van Erika van Tielen terug te zien op 'tet gemist', humor!
 
Verder hebben de Humo-lezers N-VA-voorzitter Bart De Wever uitgeroepen tot Man en Politicus van het Jaar. Humo-monument Guy Mortier en komiek Philippe Geubels maakten in het Antwerps Sportpaleis de Humo's Pop Poll de Luxe-prijzen 2011 bekend.
 
Op muzikaal vlak wonnen Daan, Selah Sue en The Black Box Revelation de prijzen van respectievelijk beste zanger, zangeres en groep. Stromae kaapte met 'Alors on danse' nog de prijs van beste nummer weg, terwijl Pukkelpop het beste rockfestival werd bevonden.
 
Studio Brussel blijft de beste radiozender. 'Music for Life' werd verkozen tot beste radioprogramma, en Tomas De Soete tot beste radiopresentator. Eric Van Looy is dan weer tv-persoonlijkheid van het jaar, 'De slimste mens van de wereld' het beste tv-programma.
 
Jonas Geirnaert van Neveneffecten werd bekroond als tekenaar van Kabouter Wesley en als personage in 'Basta'. Tom Van Dijck en Barbara Sarafian mogen zich in 2011 van de Humo-lezers beste acteur en actrice noemen. Herman Brusselmans is beste auteur.
 
Net zoals vorig jaar werd tot slot Erika van Tielen aangeduid als de BV die de Humo-adepten het liefst van al uit de kleren zien gaan.
 
In Humo's Pop Poll eindigde Erika van Tielen nu al twee keer als eerste in de categorie 'Wie zou u eens graag uit de kleren zien gaan?'
Het regende dus medailles zondagavond in het Sportpaleis. Het weekblad Humo hield er z’n jaarlijkse feestje, de Pop Poll De Luxe. Daan werd alweer beste Belgische zanger van het jaar, en voor de categorie beste Belgische zangeres kon men uiteraard niet naast Selah Sue.
Bekende Vlaamse Vrouw Nathalie Meskens werd beste binnenlandse televisiefiguur, en voor het eerst moest Rock Werchter wijken voor Pukkelpop als beste festival. Bart De Wever werd man en politicus van het jaar, tenniscoryfee Kim Clijsters vrouw van het jaar. Ex-bisschop Vangheluwe en aartsbisschop Leonard kregen samen de titel Lul van het jaar.
En het belangrijkste: de Humolezer wilde het liefst Erika van Tielen uit de kleren zien gaan.
In het Antwerpse Sportpaleis zijn de prijzen van Humo’s Pop Poll de Luxe uitgedeeld namens de lezers van het weekblad Humo. Bart De Wever won twee medailles als politicus én man van het jaar. Hij kwam ook de medaille voor lul van het jaar (Roger Vangheluwe) ophalen.
Tom Van Dyck en Barbara Sarafian waren beste acteur en actrice, Stromae had met Alors on danse het beste nummer, Selah Sue en Daan de beste stemmen.
Erika van Tielen won net als vorig jaar de categorie ‘wie ziet u het liefst uit de kleren gaan?’ Philippe Geubels, die de avond met Guy Mortier presenteerde, won als beste komiek en kreeg een aparte prijs voor 50.000 in de winkel verkochte dvd’s van zijn show Droog.
Studio Brussel won met met Music For Life de prijs voor beste radioprogramma en Stubru-stem Tomas De Soete haalde het als bekwaamste radiofiguur.
Tv-persoonlijkheid van het jaar ging naar Erik Van Looy en De Allerslimste Mens werd het beste tv-programma. Ook Jonas Geirnaert van Neveneffecten mocht twee keer juichen: als tekenaar van Kabouter Wesley en als personage in Basta.
Herman Brusselmans mag zich van de Humo-lezers beste auteur noemen.
Allemaal relatief voorspelbare winnaars dus, maar in de categorie 'Festivals' viel toch een verrassing te noteren: daar won Rock Werchter niet, maar ging de eer naar Pukkelpop.
De avond werd afgerond door Black Box Revelation, zelf bekroond tot beste groep.
Maar hoogtepunt van Humo's Pop Poll de Luxe 2011 was toch wel het filmpje met de betogingen voor de woonst van Erika Van Tielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten