donderdag 19 mei 2011

Lesley-Ann Poppe test in VOLT de Ahh Bra BH @ Bekende Vlaamse Vrouwen

Lesley-Ann Poppe test in VOLT de Ahh Bra BH in de reclametest.
 
In de wekelijkse reclametest laat Kobe zijn oog vallen op de Ahh Bra, een bh uit de rekken van de telewinkel. Comfort, pasvorm en ondersteuning van grote borsten. En nooit meer de verkeerde maat.
 
Vijf Vlaamse vrouwen testen de Ahh Bra. Onder hen Lesley-Ann Poppe, langzamerhand wereldberoemd in Vlaanderen dankzij haar indrukwekkende cleavage en borsten.

Verder in de uitzending van VOLT: Actrice Clara Cleymans wordt kleuterjuf in 'Volt'
Een frisdrank met de naam van een bier, een spotgoedkope bh die altijd goed zit en reclamestunts van het Kruidvat. 'Volt' is er weer op woensdag 18 mei. Met een discussie over het geslacht van baby's en actrice Clara Cleymans als schooljuf.
Actrice Clara Cleymans – Nina-uit-Thuis–die-ervandoor-is-met-het-geld-van–de-notaris – stond de afgelopen maanden op de cover van zowat alle magazines. La Cleymans is hot. Maar overleeft ze ook een dag in een overvolle kleuterklas bij twee-en-een-halfjarigen? Hoe reageert ze als een kleuter een ongelukje heeft? Clara Cleymans als kleuterjuf.
Zelf het geslacht kiezen?
Is het een jongen of een meisje? De vraag bij elke geboorte. Technisch en medisch kan het dat je als ouder zelf het geslacht van je kind bepaalt. Waarom niet eigenlijk? Je wilt een meisje na twee jongens, of omgekeerd. Of gewoon een jongen en een meisje. Wat is er op tegen om zelf het ideale gezinnetje samen te stellen? De 'Volt'-discussie van de week.
Frisdrank of bier?
De grootste bierbrouwer ter wereld lanceert... een frisdrank. Met de naam van een bier dan nog, Jupiler Force. Is het een echte frisdrank of toch een beetje bier? Is er een verschil met het alcoholvrije bier dat al jaren op de markt is? En wat vinden Kampioenen Marijn 'Boma' Devalck en Johny 'Xavier' Voners van de nieuwkomer?
Undercover bij Kruidvat
Wat al aanbiedingen in de reclamefolder van het Kruidvat, stelt de undercoverreporter van 'Volt' vast. De tweede aankoop aan de helft van de prijs, twee kopen en een derde product gratis... Maar krijgt de klant zijn bonus altijd even vlot? De undercoverreporter zoekt het uit.
Lesley-Ann Poppe (Antwerpen, 7 maart 1979) is een Belgisch fotomodel. In 2008 werd ze verkozen tot Misses Globe Belgium. Ze werd bekend met optredens in de televisieprogramma's Komen Eten en De Beste Hobbykok van Vlaanderen.
Lesley-Ann Poppe poseerde sexy en bloot in P-Magazine. Enkele naaktfoto's die de fotograaf van P-Magazine nam in intieme sfeer lekten uit op de website Clint, waarop Poppe een proces tegen de website aanspande. In februari 2011 volgde de uitspraak en Lesley-Ann Poppe kreeg van de rechter ongelijk. Op de weinig verhullende foto's is te zien dat er slagroom op de naakte borsten van Lesley-Ann Poppe gespoten wordt.
Lesley-Ann Poppe werkt momenteel als presentatrice bij Ment TV. In 1994 maakte ze deel uit van de Blackmetalband Ecliptica en in 1997 en 1998 van de Blackmetalband Opus Nocturnales, maar moest toen door haar studies noodgedwongen stoppen met muziek. In 2011 startte ze de band B-A-B-E (Blond Ambition Babes) met Tanja Dexters en Griet Vanhees.
Lesley-Ann Poppe studeerde af als Licentiaat Handelswetenschappen aan de Lessius Hogeschool en is directrice van een beauty, sauna en wellnessschool. Poppe is eveneens ondervoorzitster van de beroepsfederatie Personenzorg.
Het rondborstige mediafenomeen Lesley-Ann Poppe was twee keer op tv te zien. In 'Huizenjacht' laat ze haar slaapkamer opnieuw inrichten door interieurarchitect Filip Deslee en in 'Volt' test ze de Ahh Bra, een bh uit de rekken van de telewinkel.
De Ahh Bra wordt gepromoot als 'de bh die altijd past', ook voor vrouwen met een grote cupmaat. Hij zou comfortabel zijn, voldoende steun bieden en altijd passen. Kobe Ilsen heeft vijf vrouwen gevonden die deze beweringen op hun waarheidsgehalte testen en een van hen is Lesley-Ann Poppe, die wereldberoemd werd in Vlaanderen dankzij haar indrukwekkende cleavage. Misschien dreigt die wel in de Ahh Bra te verdwijnen.
In 'Huizenjacht' mag Lesley-Ann Poppe haar slaapkamerwensen voorleggen aan Filip Deslee, althans voor zover het de inrichting van haar zwartwitte slaapkamer betreft. "Lesley-Ann woont in een ruim, mooi en strak appartement", vertelt de bekende interieurarchitect.
"Lesley-Ann Poppe had te weinig bergruimte want maar één kleerkast en wilde haar slaapkamer zo inrichten dat ze een hotelkamergevoel zou krijgen. De dikke stof van de gordijnen schept gezelligheid en de zwarteglansvlakken op de dressingkast hebben een spiegelend effect. Want dat wilde ze graag: veel spiegels."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten