vrijdag 6 mei 2011

Kust Philippe Geubels Nathalie Meskens, Maaike Cafmeyer of Rani De Coninck in Mag ik u kussen?

Kust Philippe Geubels Nathalie Meskens, Maaike Cafmeyer of Rani De Coninck in Mag ik u kussen?
Kust Nathalie Meskens Philippe Geubels in Mag ik u kussen? of Maaike Cafmeyer of Rani De Coninck?
 
Drie vrouwen proberen Philippe Geubels het hof te maken in Mag ik u kussen! Wie zal hij kiezen: Nathalie Meskens, Maaike Cafmeyer of Rani De Coninck?
Mag ik u kussen?: Drie dames vergrijpen zich dus aan Philippe Geubels.
In de laatste reguliere aflevering van het tweede seizoen van Mag ik u kussen? zat Nathalie Meskens.
 
Voor de gelegenheid pakt Bart Peeters nog eens uit met een welgemeende fuck the format: de verleidelijke dame is een man en de drie casanova’s zijn sexy vrouwen. Nathalie Meskens, Rani De Coninck en Maaike Cafmeyer vergrijpen zich met opvallend veel overgave aan de grappigste man van Vlaanderen: Philippe Geubels. Een hormonaal spektakel van jewelste op Canvas.
Dit zijn de hoofdrolspelers van de twaalfde aflevering: Drie vrouwen
De drie vrouwen zijn actrice Nathalie Meskens, presentatrice Rani De Coninck en actrice Maaike Cafmeyer. Drie ervaren allumeuses, met elk hun eigen verleidingskwaliteiten.
Maaike Cafmeyer was ooit te gast in de allereerste Mag ik u kussen? en kent als enige van de drie dames de finesses van het spel. Bovendien is ze ervan overtuigd dat Philippe meteen zal vallen voor haar aangeboren waanzin.
Nathalie Meskens is de jongste van de drie en speelt vanaf de eerste minuut heel expliciet haar jeugdige sexyness uit. Ze kan ook te allen tijde terugvallen op haar koninklijke alter ego prinses Mathilde.
Rani De Coninck tenslotte, vrouw van vele oorlogen, doet wat ze al jaren met brio doet: het spel hard spelen en aanstekelijk lachen. Heel aanstekelijk.
De man
Philippe Geubels werd in een niet zo ver verleden nog achteloos voorbijgelopen in de Colruyt, maar is tegenwoordig misschien wel de meest gewilde man van Vlaanderen. Vrouwen smelten massaal voor zijn directe droge humor. En daar kan hij best mee leven. “Drie vrouwen die mij proberen binnen te doen: daar heb ik van gedroomd, Bart Peeters!”
Philippe geniet dan ook met volle teugen en toont (tussen de rake oneliners door) zowaar zijn onvermoede zachte kant. Zo komt hij er openlijk voor uit dat zijn beste vriendin een chihuahua is. Het dier heet Oja en hij heeft haar zelfs meegebracht naar de studio.

Verder stelde Nathalie Meskens nog manuele therapie voor, het masseren van haar poep. Philippe Geubels genoot met beide handen.
Kunnen Nathalie Meskens, Rani en Maaike de charmes van de chihuahua overtreffen? We zien het  in Mag ik u kussen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten