maandag 4 augustus 2014

Véronique De Kock laat de aap in zichzelf los @ Bekende Vlaamse vrouwen


Véronique De Kock laat de aap in zichzelf los


Véronique De Kock heeft een nieuwe job beet als showbizzreporter voor 20th Century Fox België en dat zal u geweten hebben. Naar aanleiding van de release van 'Dawn of the Planet of the Apes' ging de schoonheid op bezoek bij Terry Notary. Van hem kwam ze te weten hoe de acteurs zich moesten voortbewegen op de set. En Véronique zelf, die wist zich opmerkelijk snel in haar rol in te leven...

Van maandag 28 juli tot vrijdag 1 augustus 2014 zit de sfeer er weer goed in in 'Familieraad'. De 530.000 kijkers die deze week op post waren, waardoor 'Familieraad' een marktaandeel van 30% (VVA 18-54) weet in te palmen, zitten dus opnieuw goed voor enkele gezellige televisieavonden.

Ze komen onder meer te weten wat Jimmy B zou doen als hij een vlieg was, wie volgens Kamiel Spiessens de grootste knuffelbeer van VTM is en welke intieme band bokser Firmin Crets heeft met Véronique De Kock.

In de vijfde 'Familieraad'-week staat jong en minder jong geweld te trappelen om de 1.000 euro voor Meneer Konijn binnen te rijven. Het jonge geweld van VTMKZOOM, met Arne Vanhaecke, Femme Swinnen, Bab Buelens en Nick Alliet, geeft de aftrap op maandag 28 juli en gaat de strijd aan met het 'Just The Two Of Us'-team. Eén dag later proberen de straffe senioren Maurits Van Linthout, Josette Lambrechts en Jean Germis uit 'Beat Da Bompaz' samen met hun captain Evi Hanssen de koks uit 'MasterChef' af te troeven. Na de duels tussen 'Cijfers en Letters' & 'Team Spirit' en 'Big Brother' & 'Clan' worden de bekende gezichten uit 'De Grote Sprong' losgelaten op de JIM VJ’s. Welke teams raden de topantwoorden van 100 Vlamingen?

MAANDAG 28 JULI: JUST THE TWO OF US VS VTMKZOOM
De bekende deelnemers aan 'Just The Two Of Us' met Rani De Coninck, Staf Coppens, Kathy Pauwels en Isabelle A nemen het op tegen de gezichten van ‘VTMKZOOM’ met Arne Vanhaecke, Femme Swinnen, Bab Buelens en Nick Alliet.

DINSDAG 29 JULI: MASTERCHEF VS BEAT DA BOMPAZ
Het team van 'MasterChef' met Marc Coucke, Sabine Appelmans, Eveline Hoste en David Davidse neemt het op tegen Evi Hanssen en haar 'Beat Da Bompaz'-crew Maurits Van Linthout, Josette Lambrechts en Jean Germis.

WOENSDAG 30 JULI: CIJFERS EN LETTERS VS TEAM SPIRIT
Het 'Cijfers en Letters'-team met Zaki, Carine Van de Ven, Walter Demeyere en Isabelle A neemt het op tegen Jan Verheyen en zijn 'Team Spirit'-acteurs Tom Van Landuyt, Mathias Sercu en Anne Denolf.

DONDERDAG 31 JULI: BIG BROTHER VS CLAN
Het team van 'Big Brother' met Walter Grootaers, Steven Spillebeen, Bart Van Opstal en Frank Molnar neemt het op tegen het team van 'Clan' met Inge Paulussen, Kristine Van Pellicom, Malin-Sarah Gozin en Mathijs F Scheepers.

VRIJDAG 1 AUGUSTUS: DE GROTE SPRONG VS JIM
Het team van 'De Grote Sprong' met Evi Hanssen, Tanja Dexters, Sergio Quisquater en Véronique De Kock neemt het op tegen de ‘JIM’ VJ’s Sean Dhondt, Eline De Munck, Vincent Banic en Niko Van Driessche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten