maandag 1 september 2014

Hanne Troonbeeckx gaat acteren in komedie “Stilte a.u.b.” @ Bekende Vlaamse vrouwen

 
Hanne Troonbeeckx gaat acteren in komedie “Stilte a.u.b.”

Presentatrice en model  Hanne Troonbeeckx is sinds kort aan het werk in theater De Roxy in Sint-Truiden.  Hanne zal in oktober één van de hoofdrollen spelen in de komedie “Stilte a.u.b.” van het Limburgs Amusementstheater.  De repetities zijn volop bezig.

In 2009 maakte Hanne Troonbeeckx al haar acteerdebuut in de toneelproductie “Foei, minister!” van Studio 100, een voorstelling waar ook Truiens acteur Gunter Reniers in speelde.  Reniers en Yves Caspar, de drijvende krachten achter het Limburgs Amusementstheater, boden Hanne enkele maanden geleden een nieuwe theaterrol aan in De Roxy.  Sexy foto model Hanne Troonbeeckx twijfelde geen seconde om op dat voorstel in te gaan.

“Stilte a.u.b.” is een komedie over een theatergezelschap dat repeteert voor de première van het toneelstuk “Niets om het lijf”.  Op de generale repetitie blijken de acteurs verre van klaar voor de opvoeringen.  De tekst is niet gekend, de rekwisieten zijn niet wat of waar ze moeten zijn, technische problemen doen zich voor.   Intussen steken bij de acteurs jaloersheid en rivaliteit de kop op. Na de vele en lange repetities slaat de vermoeidheid toe, waardoor onderlinge spanningen aan de oppervlakte komen. 

Naast Hanne Troonbeeckx spelen ook Hilde Gijsbrechts en Gunter Reniers in “Stilte a.u.b.”.  Hilde en Gunter zijn op dit ogenblik dagelijks als broer Sven en zus Elke te zien in de heruitzendingen van de populaire VTM-reeks “Wittekerke”.
 
Een interessant detail: alle acteurs spelen zichzelf in de voorstelling.  Een gegeven dat leidt tot bijzonder herkenbare en komische situaties.
De voorstelling loopt van 3 tot en met 25 oktober in theater De Roxy in Sint-Truiden.
Info en reservatie: www.deroxy.be

Bekende gezichten in nieuw theaterseizoen van De Roxy

Theater De Roxy en het Limburgs Amusementstheater gaan in Sint-Truiden hun vierde seizoen in. Niemand minder dan Hanne Troonbeeckx zal in oktober één van de hoofdrollen vertolken in de hilarische komedie ‘Stilte a.u.b.’. Verder zullen meer dan ooit bekende tv-gezichten uit o.a. Thuis, F.C. De Kampioenen, Tegen De Sterren op, Wittekerke en Familie te gast zijn in de knusse theaterzaal in de Rijschoolstraat.

Het Limburgs Amusementstheater, het huisgezelschap van Theater De Roxy in Sint-Truiden brengt vijf nieuwe producties waaronder de theaterhit ‘Stilte a.ub.’, de theaterklassieker ‘Slisse en Cesar’ en het stuk ‘Macho’ van Ruud de Ridder. Dit wordt gebracht door topacteurs van bij ons en gastacteurs als Hanne Troonbeeckx (model P-Magazine bikini en badpakken special, televisiepresentatrice kookzender Njam) en Hilde Gijsbrechts (Wittekerke).

Daarnaast krijg je dit seizoen, meer dan ooit , de kans om je favoriete televisie acteurs live aan het werk te zien in gastproducties. Zo komen Annick Segal en Bart Van Avermaet (Rosa en Waldek uit Thuis), Danni Heylen en Johny Voners (FC de Kampioenen), Marc Laureys (Code 37, Deadline 25/5), Clara Cleymans (Tegen De Sterren op, De Ridder) langs met pittige, ontspannende komedies zoals ‘Komen (vr)Eten’, ‘ Costa Blanca’ en ‘April in Paris’.

Verder brengt Connie Neefs een show rond 60jaar televisie, zijn er talrijke filmvertoningen, theaterprodukties voor kinderen en lezingen met oa. oorlogsjournalist Rudi Vrancx en dokter Camus. Op 21 september worden in avant-première de nieuwe afleveringen vertoond en vindt de lachopname plaats van de ‘De Kotmadam’ in aanwezigheid van de acteurs uit de serie.

Op maandagavond 11 augustus 2014 staat Willy Sommers opnieuw aan de zijde van Anne De Baetzelier, voor de gelegenheid vertolkt door Nathalie Meskens.

Ze zetten de Blankenbergse Zeedijk in vuur en vlam tijdens de opnames van 'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien'. Maar ook op het televisiescherm keert Willy die avond terug. Zij het dan om aan de zijde van de échte Anne De Baetzelier een rondje 'Familieraad' te spelen met het team 'Tien Om Te Zien'.

Nieuw in 'Familieraad' – dat de voorbije week gemiddeld 550.000 kijkers wist te boeien – is het team 'Lili en Marleen'. Acteurs Carry Goossens, Christel Domen, Marilou Mermans en Grietje Vanderheijden doen op dinsdag 12 augustus een gooi naar de 1.000 euro voor Meneer Konijn. Op donderdag 14 augustus krijgt ook het 'Familie'-team een nieuwe invulling. Anciens Jacky Lafon, Martine Jonckheere, Ray Verhaeghe en Annie Geeraerts zoeken mee naar de topantwoorden van 100 Vlamingen.

MAANDAG 11 AUGUSTUS: TIEN OM TE ZIEN VS ASPE
Het 'Tien om te Zien'-team met Willy Sommers, Anne De Baetzelier, Sam Gooris en Wendy Van Wanten neemt het op tegen de 'Aspe'-ploeg met Herbert Flack, Tine Van den Brande, Lucas Van den Eynde en Pieter Aspe.

DINSDAG 12 AUGUSTUS: LILI EN MARLEEN VS STERREN OP HET IJS
De acteurs uit 'Lili en Marleen' met Carry Goossens, Christel Domen, Marilou Mermans en Grietje Vanderheijden nemen het op tegen het team van 'Sterren op het Ijs' met Davy Brocatus, Kelly Pfaff, Dean Delannoit en Leen Demaré.

WOENSDAG 13 AUGUSTUS: MATROESJKA'S VS DE PLANCKAERTS
De cast van 'Matroesjka's' met Luk Wyns, Axel Daeseleire, Manou Kersting en Veerle De Jonghe neemt het op tegen ‘De Planckaerts’ met Eddy Planckaert, Christa Planckaert, Stéphanie Planckaert en Francesco Planckaert.

DONDERDAG 14 AUGUSTUS: WAT ALS? VS FAMILIE
De ploeg van 'Wat Als?' met Nico Sturm, Günther Lesage, Luc Nuyens en Sara De Bosschere neemt het op tegen de acteurs uit 'Familie' met Jacky Lafon, Martine Jonckheere, Ray Verhaeghe en Annie Geeraerts.

VRIJDAG 15 AUGUSTUS: OMROEPSTERS VS BOER ZKT VROUW
'Omroepsters' Anne De Baetzelier, Hanne Troonbeeckx, Els Tibau en Erika Van Tielen nemen het op tegen Dina Tersago en haar 'Boer zkt Vrouw'-team met Tanja Goethals, Howard Van Rooy en Andy Van Rossem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten