maandag 19 december 2011

Nathalie Meskens als An Lemmens in Tegen de Sterren Op @ Bekende Vlaamse Vrouwen


Nathalie Meskens in 'Tegen de Sterren op' als An Lemmens met gastperformer Bart Peeters.


Gemiddeld 881.616 live-kijkers zaten vorige donderdag voor de buis om de nieuwe persiflages van Bekende Vlaamse Vrouw Nathalie Meskens in 'Tegen de Sterren Op' te ontdekken. Uitgesteld komen daar nog eens 115.894 bij, wat het marktaandeel op 55,7% brengt en waarmee de piek over het miljoen gaat met 1.101.092 kijkers (cijfers live +5, VVA 18-54). Vorige week liet gastactrice Tine Embrechts zien wat ze in de kast had en op donderdag 15 december is voor gastperformer Bart Peeters wel een heel speciale opdracht weggelegd.

In 'So You Think You Can Move Like My Name Is Bart Peeters' gaat Bekende Vlaamse Vrouw An Lemmens (Nathalie Meskens) op zoek naar een look alike van de zanger, presentator, muzikant en acteur. Jury van dienst is Marco Gerris (Chris Van Espen), Euvgenia Parakhina (Barbara Sarafian) en Lien Degol (Ivan Pecnik). Bart Peeters (Jonas Van Geel) is voorzitter van de jury en zo fier als een gieter dat zijn bloedeigen dubbelganger in dit programma gezocht wordt.

De échte Bart Peeters speelt Kevin, één van de look alikes die hun gooi doen naar de titel. Peeters speelt dus niet zichzelf, maar een kandidaat dubbelganger. An Lemmens (Nathalie Meskens) ziet de humor er wel van in. Wie doet het het best? De look alike van Bart Peeters, gespeeld door Bart zelf? Of Jonas Van Geel als Bart Peeters? Bent u nog mee?

In de bloedstollende finale van 'Familie' is Marie-Rose (Nathalie Meskens) niet opgezet met het onaangekondigde bezoek van zatte Rita (Barbara Sarafian), die haar miserie nogmaals probeert te verdrinken. Maar zij is niet het enige onverwachte bezoek van de avond...

In 'Exotische Liefde' wacht Daniël (Ivan Pecnik) zijn kersverse bruid Lonni op aan de luchthaven, gewapend met chocolade, bloemen en een broek vol goesting. Hij neemt haar mee naar huis voor een rondleiding, maar daar ontdekt hij haar ware aard.

Verder in deze aflevering vertelt de Amerikaanse ambassadeur Howard Gutman (Walter Baele) waarom Molenbeek the place to be is en heeft Marc Didden (Ivan Pecnik) het moeilijk met de klagende rockjournalisten. Raymond van het Groenewoud (Guga Baul) sluit de avond muzikaal af.

'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.45 uur op vtm.

'Naakte' Bekende Vlaamse Vrouw Nathalie Meskens gaat Lien Van de Kelder achterna

Nathalie Meskens (29) is in Tegen de sterren op diep gegaan om Lien Van de Kelder in Zone Stad te imiteren.

Nathalie Meskens waagde zich aan de naaktscène waarin Lien Van de Kelders personage Fien Bosvoorde bloot in een ondergelopen kelder van een seriemoordenaar te zien was.

Over die naaktscène was wel wat te doen, tot bleek dat jazzmuzikante Sofie Dykmans als vervangster had gefungeerd voor de blote beelden.

Naar nu blijkt hebben de Vlaamse kijkers waarschijnlijk niet Nathalie Meskens naakt zien liggen in de kelder, maar een body double.
 
Bekende Vlaamse Vrouw Nathalie Meskens deed dus in Tegen de Sterren wat men in vaktermen een zogenaamde Lien Van De Kelder noemen, ze maakte gebruik van een vervangster.

Want in Tegen de sterren op deed Nathalie Meskens een beroep op een stand-in, bevestigt Erik Gordts van productiehuis Ded's It: 'We hebben bewust gespeeld met die heisa rond Lien Van de Kelder. Dit was trouwens een ándere stand-in.'

Over de borsten van Nathalie Meskens

Die borsten van onze Vlaamse actrice Nathalie Meskens, je kunt er niet omheen. En wat meer is: ze hebben zelfs een naam!

“Die borsten, tja… je kunt er moeilijk niet naar kijken, dat weet ik wel”, zo lacht ze. “Ze hebben intussen ook al een bijnaam. Als we een scène gaan opnemen, roept iemand van de crew altijd: Danni en de jongens op de set gevraagd!” Bekende Vlaamse Vrouw Nathalie Meskens speelt namelijk Danni Lowinski in een reeks die hetzelfde gaat heten.

De opnames van ‘Danni Lowinski’ zijn inmiddels gestart in Genk. Onlangs stelden de hoofdrolspelers Nathalie Meskens en Kurt Rogiers de VTM-serie officieel voor in de stadsbibliotheek daar. Volgend jaar komt de serie op tv. Rondborstige Nathalie speelt een net afgestudeerde advocate, die voordien haar boterham verdiende als kapster.

“Of Jeroen (manlief Jeroen Van Dyck, red.) me als sexy Danni gezien heeft? Eén keer, op een foto. Hij vond het volgens mij wel grappig, maar hij heeft me nog niet gevraagd om als haar naar huis te komen!”

Nathalie Meskens Genkse advocate in nieuwe vtm-reeks

Bekende Vlaamse Vrouw Nathalie Meskens, in februari verkozen tot dé televisiepersoonlijkheid van 2010, kruipt binnenkort in de huid van advocate Danni Lowinski, voor een gelijknamige dramedyreeks die in 2012 op vtm te zien zal zijn.

'Danni Lowinski' gaat over ex-kapster Danni, die na het behalen van een diploma rechten aan de slag wil als advocate. Wanneer geen enkel advocatenbureau haar ernstig neemt, opent ze haar eigen kantoor in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk, waar ze juridisch advies verleent aan 1 euro per minuut. Haar ambitie, haar aanpak en haar eerste successen als advocate leveren haar al snel heel wat klanten op.

Bridget Jones
Het Duitse origineel, met comédienne Annette Frier in de titelrol, ging in april 2010 voor het eerst op antenne, en sleepte sindsdien heel wat prijzen in de wacht. De Vlaamse remake met Bekende Vlaamse Vrouw Nathalie Meskens wordt geproduceerd door Sultan Sushi en de regie is in handen van Christophe Ameye en Gijs Polspoel, die onder meer 'De Rodenburgs' op hun palmares hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten