dinsdag 12 augustus 2014

Hanne Troonbeeckx: "Ik wil geen man die me omver kan blazen" @ Bekende Vlaamse vrouwen

 
Hanne Troonbeeckx: "Ik wil geen man die me omver kan blazen"

Hanne Troonbeeckx deze week aan 't woord in Primo. Daar vertelt ze over haar emotionele schommelingen en haar ideale vent...

"Ik kan op een halfuur tijd heel hard lachen en dan plots intriest zijn...Op blije momenten geniet ik echt. Dan ben ik de vrolijkheid zelve. Maar als ik me echt slecht voel, voel ik me écht slecht."

't Moet dus niet simpel zijn een Hanne Troonbeeckx te zijn. Toch niet op emotioneel vlak... Verder vertelt ze ook wat ze zoekt in een vent:

"Ik heb al enkele keren afscheid moeten nemen van mannen die ik echt graag zag. Dat hoort bij het leven. Van zodra je je openstelt, kan je gekwetst worden... Ik wil me thuis voelen bij een man. Ik wil samen kunnen lachen. En ik houd van een man die stevig in de wereld staat. Hij moet mij kunnen beschermen als het nodig is. Ik wil geen man die ik omver kan blazen..."

Hanne Troonbeeckx studeerde af als boekhouder aan de Provinciale Hogeschool Limburg, waarna ze als bediende werkte in het bouwbedrijf van haar vader. Wanneer ze door VTM gecontacteerd werd om als omroepster aan de slag te gaan, greep ze die kans met beide handen.

Kort na haar start bij VTM, stapte ze over naar VT4, waar ze samen met Hans Otten ‘The Block’ presenteerde. Dit bleef ze tot het zesde seizoen doen, daarnaast nam ook de presentatie van ‘Huis Op Stelten’ en ‘De Brekers’ voor zich.

Verder kent het publiek haar van Het Swingpaleis waar ze enkele jaren één van de panelleden was. Als model heeft ze verschillende sexy bikini en badpak photoshoots gedaan, waaronder voor het blad P-magazine en Maxim. Daarnaast liep ze modeshows voor onder andere Bobo Tremelo.

Hanne Troonbeeckx leende haar gezicht reeds voor verschillende branding campagnes. Zo vroeg Orage Jewels Hanne voor haar elegantie, haar dynamiek en haar pittig enthousiasme, wat perfect overeenstemde met de stijl van de collectie.
 
Sinds kort is ze ambassadrice van Lignavita, die voedingsprogramma’s ontwikkelt om evenwichtig en gezond te leven, wat eveneens overeenstemt met Hannes levensstijl.

Vandaag de dag ken je haar vooral van het kookkanaal Njam! waar ze de kookprogramma’s aankondigt en de koks introduceert bij de kijker. Sinds de start in 2010 zijn de kijkcijfers in stijgende lijn waardoor Njam! veruit de meest populaire digitale zender is, mede dankzij Hanne.

Hanne Troonbeeckx is geëvolueerd van iemand die vooral gezien werd als sexy babe naar een modebewuste, klassevolle en goed uitziende jonge vrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten