donderdag 1 augustus 2013

Ann van Elsen bikini Fear Factor @ Bekende Vlaamse vrouwen

 
Ann van Elsen in bikini in een bodybag in het zwembad voor Fear Factor.
 
In 2004 namen onze bekende landgenoten en Bekende Vlaamse vrouwen Ellen Petri, Ann Van Elsen, Hanne Troonbeeckx, Kürt Rogiers, Tom Dehaene en Sven Nys een bad van adrenaline en spanning in Argentinië, het exotische decor van “Fear Factor”. Allemaal hebben ze hun eigen specifieke angsten en die confrontatie moeten ze aangaan willen ze in deze grensverleggende show de eindstreep halen.
Ann van Elsen in bikini in een bodybag in het zwembad 
Stunt 1: onder water ontsnappen uit een plastic zak
De BV’s worden gehandboeid in bikini in een bodybag gestoken en in het water gegooid. De opdracht is duidelijk: zichzelf zo snel mogelijk bevrijden. Kürt Rogiers komt bij deze eerste uitdaging meteen oog in oog met zijn “Fear Factor”, want hoewel hij ontzettend veel durft, is hij bang voor verdrinken en verstikken. De vraag is dan ook of hij zal doorzetten. En durven de anderen zoals Ann van Elsen de stunt aan?
Stunt 2: levende insecten met de mond sorteren
De tweede stunt is van een heel andere orde. De BV’s en Bekende Vlaamse vrouw Ann van Elsen moeten met de mond levende krabben, kakkerlakken en slakken sorteren terwijl ze ondersteboven hangen. Bij deze opdracht is het vooral belangrijk dat de BV’s hun zintuigen uitschakelen want de krioelende insecten zien er gruwelijk uit en stinken afschuwelijk. Rustig en beredeneerd blijven, is dan ook de boodschap.
Finalstunt : rechtop blijven op een zigzaggende tanker
De kandidaten die de twee eerste proeven ‘overleefd’ hebben, moeten voor de finalestunt op een tanker staan die aan een hoge snelheid slalomt. Wie dit het langst volhoudt, is de winnaar van deze aflevering van “Fear Factor”.
Welke BV’s zijn het meest competitief ingesteld? Wie blijft er rustig onder het “Fear Factor”-geweld? Wie slaagt er in om zijn verstand op nul te zetten? En wie heeft genoeg lef om alle stunts tot een goed einde te brengen?
Fear Factor
In de derde reeks van dit stuntprogramma nemen elke aflevering opnieuw drie mannen en drie vrouwen waaronder Ann van Elsen en Hanne Troonbeeckx het tegen elkaar op om te bewijzen dat zij het meeste kunnen en durven. Sinds vorig seizoen zijn dat telkens bekende Vlamingen. Volgens presentator Walter Grootaers haalt het programma daar ook deels zijn succes vandaan: ‘De kijker is blijkbaar toch wel geïnteresseerd om te weten welke BV hoe ver durft gaan.
Tussen hen ontstaat ook wel een soort rivaliteit. Dit jaar was dat zelfs nog meer het geval.’ Kijkers van het eerste uur weten waaraan ze zich kunnen verwachten: halsbrekende stunts waarbij alle angsten de revue passeren: hoogtes, water, vuur en de alom gevreesde proef met dieren, zoals slangen voederen of het eten van wormen in bloedsaus. Walter beweert dat hij zelf ook alles wel wil uitproberen, maar dat zoiets uit veiligheidsoverwegingen niet mag. ‘Maar wormen smaken als zoete nootjes,’ lacht hij. Bekende gezichten die dit seizoen meedoen met Fear Factor zijn onder anderen Luc Steeno, Guy Van Sande, Pascale Bal, Sabien Tiels, Bart Wellens, Ann Van Elsen, Hanne Troonbeeckx, Peter Bulckaen en Tom Dehaene.
Ann Van Elsen (Mol, 27 december 1979) is een Vlaams model, tv-presentatrice en radiopresentatrice. Ze werd Miss België in 2002.
Ann Van Elsen kwam in het nieuws toen ze weigerde de verkiezing van Miss World in Nigeria bij te wonen. Ze deed dit samen met een aantal andere missen als protest tegen de doodstraf voor Amina Lawal, die veroordeeld was tot steniging wegens een zwangerschap zonder gehuwd te zijn. Volgens organisatrice Müller ging ze niet omdat ze bij haar vriend wilde blijven. Het kwam nooit echt meer goed tussen Ann Van Elsen en Müller daarna.
Ze deed diverse tv-opdrachten, onder meer bij de televisiezenders TV1 en VT4. Ann Van Elsen is voor die laatste actief als omroepster. In het verleden presenteerde ze programma's als Supertalent In Vlaanderen en Summerdate.
In 2006 reikte Ann Van Elsen in het programma Studio 1 op zondag in het Koning Boudewijnstadion de prijs uit aan de winnaar van Pinanti is Pinanti, Désiré Mbonabucya. Ze droeg een voetbaloutfit en toonde haar technische voetbalcapaciteiten aan de camera's.
Ann Van Elsen gaf in december 2007 toe dat ze naakt op de cover voor Playboy-magazine zou poseren, dit terwijl ze jarenlang volhield dat ze nooit naakt zou gaan. De bloot ditie met Ann Van Elsen kwam in januari 2008 uit. Van het bedrag dat Playboy aan haar betaalde, ging € 30.000 naar Music For Life (2007).
Ann Van Elsen ging in januari 2008 aan de slag bij Donna voor het programma 'Sunday Match'. Ze presenteerde het tussen 20.00u en 23.00u. Na de oprichting van MNM (5 januari 2009) presenteert ze samen met Dave Peters "De Ann & Dave Show". In de zomer van 2010 staat ze geprogrammeerd met een eigen programma van 9 tot 13 uur (afwisselend met Elke Vanelderen).
In 2009 nam Ann Van Elsen deel aan de eerste aflevering van Hole in the Wall.
Sinds september 2010 was Ann Van Elsen weer volop te zien op VT4. Ze presenteerde De Inrichters, een programma over koppels die het niet over de inrichting van hun huis eens geraken. Ze was ook te zien zijn in de docusoap Mama's mooiste, waarin haar bevallig gefilmd werd. Ze was ook te zien als presentatrice van Huizenjacht, samen met Veronique De Kock.
Door deze bezigheden kwam De Ann & Dave Show bijgevolg minstens tijdelijk niet meer terug. Sinds 2011 doet Ann Van Elsen wel geregeld vervangingen op MNM. Ze presenteert in het najaar van 2011 elke dinsdag en donderdag MNM Request en is vervangster bij het programma 90's en Nillies.
Ann Van Elsen is getrouwd met ex-voetballer Gunther Van Handenhoven. In maart 2010 kregen ze samen hun eerste kind.
Tanja Dexters en Ann Van Elsen hangen de waaghals uit in 'Fear factor'
Paaldansen, tongkussen met Ann Van Elsen, van gebouwen springen, naakt in 'Playboy' staan, zingen in 'Eurosong', schaatsen in 'Sterren op het ijs' en deelnemen aan 'Fear Factor', ex-Miss België Tanja Dexters deed het allemaal. 'Mijn volgende uitdaging? Mijn eigen tv-programma op de buis krijgen.'
In de herhaling van Fear Factor maakt Walter Grootaers het de winnaars van de vorige edities extra moeilijk. Ze lopen op tientallen meters hoogte over buizen, krijgen een pizza van bloed en maden te eten en moeten met een stuntwagen halsbrekende toeren uithalen. Zelfs een durfal als Tanja Dexters zou bleek kunnen wegtrekken.
Of heb je wel straffere stoten gedaan?
Tanja Dexters: 'Ik ben met een parachute van de Eiffeltoren gesprongen. Als ik daar nu op terugkijk - ik heb intussen al drie jaar niet meer gebasejumpt - denk ik zelf: wow . Dat was toch heel crazy van me. Ik ben er fier op dat ik dat gedurfd heb.'
Is er eigenlijk iéts dat je niet durft?
'Ik kan echt niet tegen kleine ruimtes. Die claustrofobie heb ik al van kindsbeen. Toen mijn papa mij als kind eens om te spelen vastpakte en niet meer losliet, heb ik zelfs een paniekaanval gehad. Drie jaar geleden had ik op de Sinksenfoor nog een paniekaanval in een kermisattractie. Die stalen baren die je moeten tegenhouden, kwamen naar beneden, maar het ding wou maar niet vertrekken. Ik voelde me opgesloten en sloeg volledig in paniek. Sindsdien mijd ik kermisattracties.'
Als sexy model voor een naaktkalender is je uiterlijk belangrijk. Ben je bang voor rimpeltjes?
'Ja, hoor. Je zou me 's morgens eens bezig moeten zien: ik smeer me van boven tot onder in met allerlei anti-verouderingscrèmes en lotions. Ik peel mijn huid regelmatig en let er ook op dat ik zo weinig mogelijk in de zon kom. Soms ben ik zo bleek dat mensen denken dat ik ziek ben. Maar dan smeer ik liever wat fond de teint of bruinen-zonder-zon. De enige uitzondering was Eurosong: toen ben ik twee weken op voorhand een paar keer per week onder de zonnebank geweest.'
Waaraan wil je je zeker nog eens wagen?
'Ik wil zeker nog een single in het buitenland uitbrengen. Als geld er niet toe deed, zou ik ook heel graag mijn vliegbrevet halen en dan met een F16 gaan vliegen. Ik heb ooit helikopterlessen gevolgd, maar dat kost zo veel geld en tijd dat ik ermee gestopt ben. Ik droom er al heel lang van om met een vliegtuig te vliegen, maar ik koop ook graag eens een handtas, hé.'
Welke stunt mogen we binnenkort nog van jou verwachten?
'2008 is een overgangsjaar voor mij. Ik ben vooral heel wat dingen aan het voorbereiden die ik volgend jaar wil lanceren. Zo zijn we nog altijd op zoek naar buitenlandse zangproducties. We zijn ook bezig met een tv-format voor een programma dat ik en nog drie andere mensen zouden presenteren. Ik hoop echt dat we het aan een zender kunnen verkopen. Tegelijk zijn we volop een alternatief aan het bedenken voor mijn paaldansshows, want ik ben het paaldansen wat beu. Het wordt sowieso iets spraakmakends en sensueels.'
Een act à la Dita Von Teese?
'Laat ons hopen, maar dan liever zonder die tepelkwastjes. Ik vind het stijlvol wat ze doet, maar ik trek toch graag wat meer kleren aan.'
Bekende baby's schitteren in ‘gepimpte' luiers
Jonge mama's Annelien Coorevits , Nele Somers en Ann Van Elsen lopen wel vaker over de catwalk. Maar onlangs deden ze dat met hun dochtertjes. Drogisterijketen Kruidvat organiseerde een modeshow waarin de baby's en peuters een luier droegen die door de mama's was ontworpen.
‘Ze lijkt al een heel dametje op de catwalk en ze geniet van de aandacht', zei Ann Van Elsen over baby June. Ella Marie, de dochter van Nele Somers, en Annelien Coorevits' dochtertje Elena –hoe hard kan je lijken op je papa Olivier Deschacht?– leken het ook best leuk te vinden.

Ann Van Elsen en Ellen Petri op avonturentocht
Hoe brengen Ann Van Elsen en Ellen Petri - gewezen Missen België - het er van af, als ze kroon en lint moeten afleggen om in Argentinië deel te nemen aan de grove grillen van Walter Grootaers?
Ann Van Elsen hijgt nog na aan de telefoon, als we haar bellen over haar Fear Factor -avonturen: ,,Ik probeer elke dag minstens een half uur te joggen, en vandaag heb ik er een paar extra rondjes bijgedaan. Ik heb geen minuut getwijfeld toen ze me vroegen om mee te doen. Whaaw, een weekje Argentinië, dat sla ik niet af. Maar eerlijk gezegd: ik had het programma nog nooit gezien, op mijn kot heb ik geen kabel. Toen we aankwamen in het hotel vertrok de vorige ploeg net. Die liep er zo versuft en verdwaasd bij, met schrammen op hun benen. Toen begon het pas te dagen waaraan ik begonnen was.''
Waar had je vooraf vooral schrik van?
Ann Van Elsen : ,,Dat er iets bij zou zijn onder water. Toen ik klein was, is mijn broer ooit bijna verdronken. Sedertdien heb ik een heilige schrik van verdrinking. Later, in het Zilvermeer in Mol, heeft een groep jongens me iets te lang ondergeduwd. En laat nu de eerste proef van Fear Factor een ontsnappingsproef uit een zak zijn... Maar toch mogen ze me onmiddellijk vragen om een tweede keer mee te doen, al was het maar om nog eens een avondje met Walter Grootaers door te brengen, want dat is echt wel een fijn mens hoor.''
Ellen Petri : ,,Vooraf had ik vooral schrik van hoogtes. Gelukkig is me dat nu bespaard gebleven. Maar ik vond het wel meteen OK om mee te doen: als je de kans krijgt om een weekje Argentinië te doen, dan sla je dat toch niet af? Ik had er achteraf helemaal geen spijt van. Natuurlijk weet je wel dat die proeven gevaarlijk kunnen zijn, maar de drang om alles te proberen, nam toch de bovenhand. Ik zal jammer genoeg niet rechtstreeks kunnen kijken hoe ik het er vanaf breng, want zaterdag zit ik in de jury van de laatste provinciale preselecties van Miss België, maar ik laat het op tape opnemen.''
Playboy waswoedend om uitgelekte naaktfoto's Ann Van Elsen
Het was weer hommeles bij Playboy, want op het internet stonden nog niet eerder getoonde naaktfoto's van de Vlaamse babe en ex-Miss België Ann Van Elsen. Foto's die pas in het maartnummer van de Vlaamse Playboy verwacht werden, maar nu al tha interwebs onveilig maakten.
Playboy gaat met de billen bloot, staat er machteloos tegenover en is dus "woedend". Je zou voor minder. De foto's kaderen in een dubbele fotoshoot met Ann Van Elsen. De eerste reeks verscheen in het januarinummer.
De Vlaamse gemiddelde man moest nog enkele weken op zijn nieuwe vettige voorraad wachten, maar in Nederland is het nummer nu al verschenen. Volgens hoofdredacteur Jan Heemskerk "ligt de Nederlandse Playboy altijd eerder in de winkels dan de Vlaamse. Daar hebben we in januari een uitzondering op gemaakt, want Ann Van Elsen moest eerst in Vlaanderen te koop zijn. Die foto's op het internet zijn amper tegen te houden. We kunnen wel een rechtszaak beginnen, maar dan is het kwaad al geschied."
Playboy had voor het maartnummer gerekend op een verkoop van 35.000 exemplaren in Vlaanderen, maar of ze dat cijfer nu nog halen, met dank aan het lek dat de foto's online plaatste.
Ann Van Elsen vergeeft overspelige echtgenoot
VT4-presentatrice Ann Van Elsen (31) heeft in het magazine Nina onthuld dat haar amper drie jaar oude huwelijk met Gunter Van Handenhoven (32) na de bevalling van dochtertje June (1) bijna op de klippen was gelopen nadat hij haar bedroog met een ander. Toch vergaf ze haar echtgenoot.
‘Ik leed aan een dwangneurose en gunde mezelf én Gunter op geen enkele manier iets om van te genieten’, aldus Ann Van Elsen. ‘Ik probeerde alles zodanig perfect te doen, dat het niet meer leefbaar was. Gunter had me al gezegd dat er dingen fout zaten, maar dat drong niet tot me door. Ik nam alles for granted. Dat was fout.’
'Toen Gunter me over die misstap vertelde, kwam dat hard aan. Maar ik zag nog een kans voor ons. Ik had een harde les nodig om te beseffen dat perfectie niet bestaat. Ik ben opgelucht dat we nog genoeg liefde voor elkaar vonden.’
Annelien geeft borstvoeding met BH van 'De Bedenkers'
Anderlecht-voetballer Olivier Deschacht hoeft 'snachts niet op te staan om flesjes te geven. Annelien Coorevits, zijn vriendin en de mama van hun dochtertje Elena, geeft borstvoeding.
Ze doet dat trouwens zeer discreet. Met de speciaal ontworpen BH's van Mammae is er nauwelijks iets te zien van haar borsten wanneer de baby zoogt. Eerder gebruikten Tanja Dexters, Ann Van Elsen, Tia Hellebaut en Siska Schoeters de BH die bekend raakte via het Eén-programma De Bedenkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten