donderdag 1 december 2011

Cilou Annys fotoshoot Showbizzkalender Miss België @ Bekende Vlaamse Vrouwen


Fotoshoot van Miss België Cilou Annys voor op de cover van Showbizzkalender 2011.

Miss België Cilou Annys poseert voor de cover van de Showbizzkalender van Henk Van Cauwenberghe. Zij wordt geflankeerd door enkele topless naaktmodellen die -letterlijk- de boom in kunnen.

Op de cover van de nieuwe showbizzkalender wordt Miss België belaagd door enkele katachtige en halfnaakte modellen vergezelt.

Miss België sexy op de cover van Showbizzkalender 2011

Afgelopen vrijdag was de hele Vlaamse media te gast bij de covershoot van de Showbizzkalender 2011, en op de cover staat dit jaar Belgische babe en Miss België Cilou Annys.

Miss België Cilou Annys poseerde vrijdag in de bossen van Kiewit voor de cover van de Showbizzkalender van Henk Van Cauwenberghe. Zij was niet alleen want ze werd geflankeerd door enkele topless naaktmodellen die -letterlijk- bloot de boom in konden.

Volgens Miss België Cilou Annys was dit haar eerste naakt fotoshoot, dat wil zeggen met naaktmodellen op de achtergrond, omdat ze contractueel zolang ze Miss België is zelf geen naakt fotoshoots mag doen. Mannenblad Playboy hoeft voorlopig dus nog niet te bellen.

Henk Van Cauwenberghe nodigde de Vlaamse media uit om erbij te zijn tijdens de fotoshoot en dat resulteerde in een mooie fotoreportage die je hier kan bekijken. Ook de collega’s van Rode Loper waren in Kiewit aanwezig en die reportage kan je uiteraard herbekijken via het filmpje.

De 23-jarige Julie De Feyter is één van de 5 geselecteerde meisjes die naast een rist BV’s, naakt zullen figureren op de showbizzkalender editie 2011 van glamourfotograaf Henk Van Cauwenbergh.

Julie werkt sinds een jaar als vroedvrouw in het Jan Palfijnziekenhuis in Merksem. Tijdens haar middelbare studies aan het college van het Eucharistisch Hart deed zij regelmatig modellenwerk. Een leuke bijverdienste waarvoor het haar de voorbije jaren aan tijd ontbrak.

Omdat de Kalmthoutse de draad opnieuw wil opnemen bestelde zij bij Henk Van Cauwenbergh foto’s voor haar portfolio. ‘Wellicht moet ik hem toen op één of andere manier in positieve zin zijn opgevallen’, vertelt Julie. ‘Dat resulteerde in een uitnodiging om samen met 20 andere meisjes enkele dagen geleden deel te nemen aan een test-fotoshoot in zijn studio in Berchem.’

Voor de opmaak van zijn nieuwe showbizzkalender gooit Henk Van Cauwenberg het immers over een andere boeg. Naast Marie Vinck, Cilou Annys, Roos Van Acker, Hanne Troonbeeckx, Zohra, Sergio Herman, Carl Hoefkens en ander bekend volk, gunt de topfotograaf dit keer ook 5 onbekende schoonheden een plaatsje op zijn naaktkalender.

‘Die komen niet zo prominent in beeld maar figureren bloot op de achtergrond’, zegt Julie. ‘Voor de invulling daarvan was Henk in de eerste plaats op zoek naar (naakt)modellen met een donkere huid. Ik ben de enige blanke van de vijf geselecteerden.

Dat maakt het uiteraard nog meer verrassend. Je hoopt vooraf in stilte natuurlijk altijd om in de prijzen te vallen maar toen het zover was, moest ik toch even naar adem happen. Zeker als je nadien nog hoort dat je de meest fotogenieke van het pak was.’

Julie DeFeyter (23) is dus een van de vijf 'gewone' meisjes die geselecteerd zijn om naakt te figureren op de showbizzkalender.

De showbizzkalender, bekend/berucht om zijn naakt Vlaams vrouwelijk schoon, pakt dit jaar uit met actrices. Zowel Marie Vinck als Veerle Baetens poseren voor de lens van fotograaf Henk van Cauwenbergh. Andere nieuwkomers zijn Lauren Versnick (15), dochter van VTM- nieuwsanker Lynn Wesenbeek, Miss België Cilou Annys en de 16-jarige Ella June Henrard.

Voor de kalender van 2011 zullen ook twee mannen poseren: voetballer Carl Hoefkens en chef Sergio Herman. Véronique De Kock staat voor de eerste keer niet op het lijstje van twaalf.

De kalender wordt officieel voorgesteld tijdens Showbizznight op 23 oktober.

Miss België Cilou Annys op de cover van Showbizzkalender 2011

Vrijdag vond de covershoot van de Showbizzkalender 2011 plaats en op die cover staat dit jaar Miss België Cilou Annys.

Miss België Cilou Annys poseerde vrijdag in de bossen van Kiewit voor de cover van de Showbizzkalender van Henk Van Cauwenberghe. Zij was niet alleen want ze werd geflankeerd door enkele toplessmodellen die -letterlijk- de boom in konden.

Henk Van Cauwenberghe zorgde voor een prachtige setting en dat resulteerde in een mooie fotoreeks die je hier kan bekijken.

Op de Showbizzkalender 2011 zullen verder onder andere Veerle Baetens, Marie Vinck, Lauren Versnick (dochter van Lynn Wesenbeeck) en Ella-June Henrard staan (actrice uit Bo).

De nieuwe locatie voor de showbizzkalender van 2011 wordt het bos van Kiewit. De 14de editie van de bloot kalender heeft wouden en bossen als thema.

Fotograaf Henk van Cauwenbergh zal twaalf rondborstige BV's in bikini fotograferen waaronder de Limburgse Cythia Reekmans, Cilou Annys, Hanne Troonbeeckx en Zohra. Véronique De Kock zal voor de verandering niet voor de lens van Henk van Cauwenbergh verschijnen.

Henk Van Cauwenbergh zet Miss België Cilou Annys op cover van Showbizzkalender 2011

Glamourfotograaf Henk Van Cauwenbergh heeft de voorbije jaren al heel wat locaties aangedaan voor zijn Showbizzkalender. Voor editie 2011 trok hij de mooie bossen in van Kiewit.

Miss België Cilou Annys siert dus binnenkort de cover van Henk zijn nieuwe Showbizzkalender.

Daarvoor trok hij samen met haar en enkele ‘katachtige’ naaktmodellen de bossen in. De langharige modellen mochten zich dan ook bloot wat in de bomen uitleven.

Overzicht van alle Miss België van de voorbije 25 jaar:
* 1986 Goedele Liekens
* 1987 Lynn Wesenbeek
* 1988 Daisy Van Cauwenbergh
* 1989 Ann De Baetzelier
* 1990 Katia Alens
* 1991 Anke Van dermeersch
* 1992 Sandra Joine
* 1993 Stéphanie Meire
* 1994 Ilse De Meulemeester
* 1995 Véronique De Kock
* 1996 Laurence Borremans
* 1997 Sandrine Corman
* 1998 Tanja Dexters
* 1999 Brigitta Callens
* 2000 Joke Van de Velde
* 2001 Dina Tersago
* 2002 Ann Van Elsen
* 2003 Julie Taton
* 2004 Ellen Petri
* 2005 Tatiana Silva Braga Tavares
* 2006 Virginie Claes
* 2007 Annelien Coorevits
* 2008 Alizée Poulicek
* 2009 Zeynep Sever
* 2010 Cilou Annys

Miss België 2010 Cilou Annys ontvangt Peugeot 308cc

De mooiste van het land mocht in Garage Scheerens te Brugge haar spiksplinternieuwe parelmoer witte cabrio gaan afhalen.

In de Peugeot 207 cabrio van mama Lieve kwam Miss België Cilou Annys naar de Pathoekeweg afgezakt. Na uitvoerig kennis gemaakt te hebben met de eigenaars van de zaak en het personeel in het atelier was het dan zover.

Om de spanning wat op te bouwen werd Cilou door MB organisatrice Darline Devos geblinddoekt en kon de wagen binnengereden worden.

De wagen had tijdens het laatste autosalon in Brussel als toonzaal model gediend en was daarom reeds full-option uitgerust met alles wat een bestuurder maar wensen kan. Het was dan ook daar dat Cilou haar ogen liet vallen op dit pracht exemplaar.

Vooral de zwart lederen zetels, de GPS met voice-control en de nekverwarming vielen in de smaak bij Cilou. Na een kort testritje rond de garage kreeg ze nog wat uitleg over de werking van knopjes en schakelaars in de wagen.

Het is zover. De 20 finalisten van de Miss Limburg-verkiezing zijn bekend.

De mooie meiden stelden zichzelf voor aan de hand van een foto of voorwerp dat voor hen veel betekent. Ze vertellen Cynthia ook waarom ze graag Miss Limburg 2011 zouden willen worden.

Ann Alders, Debbie Vaes en Sanne Thonnard, de Missen uit Limburg van de vorige jaren, geven de kandidaten tips. Miss België 2010, Cilou Annys, vertelt wat zo’n miss-jaar inhoudt. Virginie Claes is “de grote zus” van de kandidaten.

Zij begeleidt de meiden tijdens hun tocht naar de verkiezingen en steekt hen een hart onder de riem.
16-jarige dochter van Lynn Wesenbeek nieuw sekssymbool van Vlaanderen.

Nadat ze, slechts gehuld in lingerie, in de Showbizzkalender van Henk van Cauwenbergh prijkte, wordt Lauren Versnick, de 16-jarige dochter van presentatrice Lynn Wesenbeek, gezien als het nieuwe sekssymbool van heel Vlaanderen. Samen met haar moeder Lynn Wesenbeek hoort Lauren Versnick nu bij bekende Belgische mokkels die naakt poseerden voor een naaktkalender.

Laurens vader Geert, inmiddels de ex van Wesenbeek, heeft geen problemen met de modellencarrière van zijn sexydochter. "Ik ben écht trots op haar", vertelt hij aan Dag Allemaal.
Maar over het feit dat Lauren Versnick beschouwd wordt als een lustobject en een bekende Vlaamse vrouw is, lijkt hij zich toch af en toe toch zorgen te maken. "Er lopen altijd mannen rond die op een ziekelijke manier naar een meisje van 16 kijken", zegt hij.

"De meeste mensen vinden de naaktfoto's van Lauren Versnick in de Showbizzkalender mooi, artistiek en verantwoord. Maar mochten ze een ranzig kantje hebben, dan zou ik wel protesteren".

Lauren Versnick liet eerder al laten weten dat ze geen problemen heeft met naaktfoto's, zolang het stijlvol in beeld wordt gebracht. "Die afweging moet zij maken", besluit Geert. "Je kan je kinderen opvoeden tot kritische jongeren, maar daarna is het aan hen". Het valt dus te verwachten dat er binnenkort nog meer bloot foto's verschijnen van mooie Lauren Versnick.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten