vrijdag 20 juni 2014

Joy Anna Thielemans in badpak in Cannes @ Bekende Vlaamse Vrouwen


Joy Anna Thielemans in badpak in CannesGeen beter moment om naar het Zuid-Franse Cannes af te zakken dan wanneer daar het jaarlijkse filmfestival plaatsvindt. Zo redeneerde ook Joy Anna Thielemans, die er deze dagen over de Croisette of de rode loper flaneert.Tussendoor ging ze ook al op de foto met sterren, zoals we zagen op een Twitter-kiekje waarop ze poseerde met 'Entourage'-acteur Adrian Grenier. Gisteren deelde Thielemans nog een foto met haar volgers, en wel dit badpakmoment. ‘Het is hier wel oké’, liet de knappe en sexy actrice Joy Anna Thielemans, alias Jana uit 'Thuis', weten.Joy Anna Thielemans @JoyThielemans

Het is hier wel oké. #workout #totaandebootenterug #thejoyofcannes

11:59 's ochtends - 20 mei 2014Joy Anna Thielemans voor eerste keer ooit in badpak gespot (foto)Jaja, 't is zomer mannekes! En om 't op z'n Bear Grylls te zeggen: 'da's ni aareg, da's goe'. En Joy Anna, die zit in Cannes. Op de 67e editie van 't bekende filmfestival.

En we kunnen er bijna een klok op gelijk gaan zetten, op de vrouwelijke BV's die een vakantiefoto in bikini,  badpak of geheel naakt op Twitter smijten. Joy Anna Thielemans mag zich nu mee in 't rijtje zetten, naast Lesley-Ann Poppe, Natalia en Eline De Munck.Joy Anna Thielemans is ginder niet alleen om te feesten. Zo werkt ze, als we de beschrijving bij de foto mogen geloven, ook nog wat aan haar figuur, alsof dat nodig was natuurlijk. Verder heeft ze ook al de hoofdacteur van de serie 'Entourage' tegen 't lijf gelopen, dit even geheel terzijde.Eerder mochten we al eens 'binnenkijken' op haar borsten, maar nu komt ze zelf met haar badpak naar buiten...Bon, tijd dus voor de foto in kwestie... 't Is daar blijkbaar even zonnig als hier! Zwem ze, Joy Anna Thielemans!De broers Dardenne zijn momenteel dus niet de enige Belgen in Cannes. Ook 'Thuis'-actrice Joy Anna Thielemans vertoeft momenteel in de Franse badplaats.

Nadat ze eerder al poseerde met 'Entourage'-acteur Adrian Grenier, deelde ze gisteren een badpak foto om ons nog wat jaloerser te maken. "Het is hier wel oké", klinkt het.In HUMO vertelde Joy Anna Thielemans zelf over haar badpak foto op social media:Humo: Maar deze week zette je wél uitgekiende foto’s van jezelf online – in badpak op de pier van Cannes en ook in een gouden broekpak op de rode loper.

Joy Anna Thielemans «Dat is zo. Ik hou van sociale media. Maar iedereen wéét dat dat fake is en niet diep. Dat wil ik met dat boek ook vertellen: dat jonge mensen dat echt wel beseffen en daar heus wel over nadenken.»


1 opmerking: