maandag 21 april 2014

Veronique De Kock en Showbizz Bart in 'De Neus van Pinokkio' @ Bekende Vlaamse Vrouwen


Veronique De Kock en Showbizz Bart in 'De Neus van Pinokkio'

Op Paaszondag 20 april maakt Bart Peeters in 'De Neus van Pinokkio' samen met zijn Wijsmakers Adriaan Van den Hoof en Tine Embrechts de kijker allerlei verhalen wijs.

De twee bekende spelers die deze week samen met het publiek de waarheid proberen te achterhalen, zijn Showbizz Bart en Véronique De Kock.

 DIT IS ‘M - Pastoor Cuppens

In de rubriek Dit is ‘m zit er telkens iemand in de studio die in het verleden in de schijnwerpers stond. En omdat het Pasen is, mag de Eerwaarde Heer Christ Cuppens niet ontbreken. Pastoor Cuppens kwam in 1972 op televisie met een wel erg bijzondere hobby. Was hij behalve pastoor ook bokser of was hij een wielrenner?

 DE OUDE DOOS - Hobby in huis

In De oude doos spelen Bart, Tine Embrechts en Adriaan een historisch tv-fragment na in twee versies, slechts één versie is echt en is ooit uitgezonden op televisie. Het andere is verzonnen. Na de bijzondere hobby van pastoor Cuppens, wordt er in De oude doos getoond wat er gebeurt als mensen overdrijven met hun hobby: beginnen mensen dan heel hun huis te beplakken met schelpen of pakken ze alle meubels in wol in?

 HET VERHAAL - De verspreking van Jeroen Meus

Dit verhaal gaat over  Dagelijkse Kost' met Jeroen Meus en de gigantische invloed die het programma heeft. De koning van de tv-koks bepaalt steeds meer wat de mensen eten en bijgevolg ook wat de supermarkten verkopen.

 Als Meus iets klaarmaakt, zelfs met minder evidente ingrediënten, dan stijgt de volgende dag de vraag naar dat product in de supermarkt. Maar die populariteit brengt ook grote verantwoordelijkheden met zich mee, want een klein foutje kan grote gevolgen hebben. Door een ongelukkige verspreking van Jeroen kwam er tijdelijk een nieuwe kruidenmix in de winkelrekken. Is dit verhaal waar of niet waar? Weet Véronique De Kock het?

 DE TV STOPT NOOIT - Gerapt nieuws

Je weet soms niet wat je ziet op de tv, want de televisie stopt nooit. 'De Neus van Pinokkio' ging weer op zoek naar een opmerkelijk stukje tv ergens in de wereld. Daar tegenover wordt een verzonnen fragment getoond dat soms nog gekker is dan het echte. Deze keer gaat het over hoe je een jonger publiek kan bereiken. Eén beproefde manier is: giet je boodschap in een raptekst. Tine Embrechts doet het voor.

HIT VAN DE WEEK - Streekproducten

Twee van de drie groepen in Hit van de week kan u boeken voor al uw feesten en festivals, die zijn echt. De derde is een bende valsspelers die 'De Neus van Pinokkio' heeft samengebracht. Hun act werd verzonnen. Weet Véronique De Kock wie?

 Deze week gaat het om 'streekproducten': groepen die wereldhits hebben aangepast naar hun streektaal.

'De Neus van Pinokkio' met Tine Embrechts, iedere zondag om 20.35 uur op Eén.

Véronique De Kock loopt voor Wings for Life

Op 4 mei 2014 vindt in Ieper de Wings for Life World Run plaats om geld in te zamelen voor mensen met een ruggenmergletsel die dus niet meer kunnen lopen.

Marc Herremans is de ambassadeur van de Belgische editie. Aan de Watersportbaan in Gent vond al een training plaats voor een honderdtal loopfanaten.

Eén van hen was ­Véronique De Kock. ‘Ik ben in oktober met lopen gestart en ik heb echt de smaak te pakken’, zegt De Kock. ‘Ik kijk er enorm naar uit om mee te lopen in ­Ieper.’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten