dinsdag 7 oktober 2014

Margot de Ridder en Anneke van Hoof modder worstelen en pijnbank 'Steracteur Sterartiest' @ Bekende Vlaamse Vrouwen


Een erg milde jury vrijdagavond in 'Steracteur Sterartiest' op Eén. In de laatste aanloop naar de finale is het kaf duidelijk van het koren gescheiden. Margot De Ridder, An, Mathias, Niels en Anneke van Hoof traden vol vertrouwen aan. Anneke viel af ten voordele van Margot De Ridder. En toen begon de eindsprint.

Het was een spannende aflevering van 'Steracteur Sterartiest'. Iedereen moest in deze halve finale alles op alles zetten. De grote finale volgende week, was de grote inzet. Anneke van Hoof zal het niet meemaken. En Margot De Ridder of Niels ook niet. Zij belandden op de pijnbank.

Alle lof ging alweer naar Mathias Sercu en An Van den Broeck. Margot De Ridder en Niels Destadsbaeder hadden het moeilijker om te overtuigen. Maar de jury was bijzonder mild. Het viel al bij al dus goed mee.

Naast een opgelegd nummer kregen de steracteurs deze week ook een speciale opdracht: ze moesten een dansact brengen. De een ging het al beter af dan de andere.

Met Mathias had de jury 'goed gelachen' en Margot De Ridder was 'net niet goed genoeg'. Waar het dansnummer van Niels Destadsbaeder bleef, is ons nog steeds niet duidelijk.

Na een erg fijne uitzending zijn de eerste finalisten bekend. Mathias en An gaan rechtstreeks door. Margot De Ridder en Niels verkasten nog even naar de pijnbank. Het publiek kan alvast massaal beginnen stemmen.

Vandaag, vrijdag, is er de grote finale van 'Steracteur Sterartiest'.

Modderbad eist slachtoffer in 'Steracteur Sterartiest'

De zangwedstrijd Steracteur Sterartiest wordt op het scherpst van de snee uitgevochten. Gisteravond begaf de 17-jarige zangeres Margot De Ridder zich in bikini in een modderworstel gevecht in een modderbad met Anneke Van Hooff, de dertien jaar oudere zangeres en actrice uit de VTM-soap Familie.

Het was nog onduidelijk wie het partijtje bikini modderworstelen won: het modderbad was een stunt omdat Margot en Anneke van Hoof nog onzeker waren voor de halve finale.

Uiteindelijk won Margot De Ridder de partij mudwrestling, en ging door.
Anneke Van Hooff kreeg minder stemmen van de kijker en moest weg.

Als het aan de jury van Steracteur Sterartiest ligt, wordt Mathias Sercu volgende week de opvolger van Stan Van Samang en Free Souffriau. Mogelijk krijgt Sercu nog concurrentie van Niels Destadsbader (20), de acteur uit de Ketnetreeks Amika.

Niels moet volgende week wel meer stemmen krijgen dan Margot De Ridder: hij zit met haar op de pijnbank. Mathias Sercu en Ann Van den Broeck zijn al zeker van een finaleplaats. De winnaar mag 25.000 euro schenken aan een goed doel. De kijker heeft de beslissende stem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten