zondag 2 september 2012

Nathalie Meskens Tine Embrechts Villa Marcel Vanthilt @ Bekende Vlaamse Vrouwen

Nathalie Meskens en Tine Embrechts op 7 augustus 2011 te gast in Villa Marcel Vanthilt.


Zoals gebruikelijk krijgt de zondagavondaflevering van ‘Villa Vanthilt’ een centrale gaste toebedeeld. Dat was afgelopen zondag Nathalie Meskens, actrice (en ze zet ook een hele goeie prinses Mathilde neer).  
Nathalie Meskens kreeg die avond het gezelschap van haar collega en Bekende Vlaamse Vrouw Tine Embrechts en de rockgroep Customs. Nathalie Meskens zong zondagavond trouwens ook zelf : ‘Familiar Feeling’ van Moloko.

Nathalie Meskens vanaf 26 oktober 2011 in bioscoopfilm Code 37.
Vanaf 26 oktober loopt Code 37 - de film in de Vlaamse bioscoopzalen. Onlangs werd een nieuwe trailer voor de film met Nathalie Meskens op de wereld losgelaten.
De film is gebaseerd op de populaire VTM-reeks Code 37. Naast Veerle Baetens, Marc Lauwrys, Gilles De Schryver en Michael Pas hebben ook Nathalie Meskens (Kaat & Co, Tegen de sterren op), Maaike Neuville (Katarakt, De Smaak van De Keyser), Aline Van Hulle (Smoorverliefd), Peter De Graef (David) en Jurgen Delnaet (Aanrijding in Moscou) een rolletje in de film.
Code 37 - De film zal in het Gentse nachtleven spelen, meer bepaald rond de prostitutie van studentes.
In de trailer is muziek te horen van Intergalactic Lovers. Die groep gaat de soundtrack van de film verzorgen.
Code 37, het u welbekende vtm-kijkcijferkanon, is nog maar twee seizoenen jong, maar ondertussen niet meer van het scherm weg te denken. U heeft vol enthousiasme het tweede seizoen gevolgd, maar bent nu hopeloos in een zwart gat verzeild geraakt? Geen nood, want Veerle Baetens, Michaël Pas en collega's zijn ondertussen klaar met de opnames voor de bioscoopfilm, geregisseerd door Jakob Verbruggen.
 
Spelen ook mee: Maaike Neuville, Nathalie Meskens en vele anderen. Bent u nu nóg niet overtuigd? Wel, de soundtrack wordt verzorgd door Intergalactic Lovers! Zeg nu nog eens dat u vanaf 26 oktober de bioscoop niet zal bestormen.
  
Nathalie Meskens knijpt ze naast rallypiloot
Nooit liet actrice en zangeres Nathalie Meskens (29) zó het achterste van haar tong zien als gisteravond in Villa Vanthilt.
Nathalie Meskens was de centrale gaste van Marcel en kreeg in een filmpje rijles van rallypiloot Davy Leysen. Nathalie zat met open mond en dichtgeknepen billen op de stoel van de passagier, maar de rijles had wél resultaat: Nathalie klopte haar echtgenoot Jeroen Van Dyck (30) met één seconde in een rondje op een circuit.
Verder gaf Nathalie Meskens uitleg over haar naaktscene in de film Blinker. Nathalie Meskens was nog jong en moest op de eerste draaidag van de Blinker film meteen naakt en de volgens haarzelf onvolgroeide borsten tonen.

Elke zondag legt Marcel Vanthilt een bekende vrouw in de watten in Villa Vanthilt. Op zondag 7 augustus was het de eer aan Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt modelleert Villa Vanthilt helemaal naar haar smaak, met onder meer Tine Embrechts als gaste, muziek van Customs en enkele verrassingen.
Marcel nodigt zondag Nathalies collega-actrice Tine Embrechts uit in Villa Vanthilt.
Nathalie en Tine komen elkaar geregeld al joggend tegen in Antwerpse parken. Sinds een
gezamenlijk optreden op een benefietconcert voor Cunina zijn ze goede vriendinnen.

Op muzikaal vlak mag het best een beetje rocken voor Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt plooit zich
helemaal naar haar wensen en nodigt Customs uit om voor een streepje muziek te zorgen.

De groep brengt zondag zijn nieuwe single Harlequins.
Uitzonderlijk heeft Villa Vanthilt zondag trouwens twee muzikale acts, want Nathalie Meskens neemt ook zelf plaats achter de microfoon.
Dit najaar tourt ze met een liveband en een strijkerstrio langs de culturele centra met eigenzinnige jazzy versies van liedjes van Moloko, Norah Jones, Amy Winehouse, Michael Jackson, The White Stripes en Queens of the Stone Age. Met haar eigen versie van Familiar Feeling van Moloko laat ze horen hoe dat
klinkt.
Marcel Vanthilt verrast Nathalie Meskens in 'Villa Vanthilt'
Elke zondag legt Marcel Vanthilt een bekende vrouw in de watten in 'Villa Vanthilt'. Op zondag 7 augustus is de eer aan Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt modelleert 'Villa Vanthilt' helemaal naar haar smaak, met onder meer Tine Embrechts als gaste, muziek van Customs en enkele verrassingen.
Nathalie Meskens is van vele markten thuis. Ze was te zien in fictiereeksen als 'Kaat & Co' en 'Kinderen van Dewindt', oogstte succes met haar grappige tussenkomsten in 'Wij van België' en 'Tegen de sterren op' en was ook in 'De allerslimste mens ter wereld' en 'Mag ik u kussen' een graag geziene gaste.
Op de recentste editie van de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren sleepte ze onder meer de sterren voor Beste Actrice en Populairste Televisiepersoonlijkheid in de wacht.
Tussendoor vindt Nathalie Meskens nog de tijd om met een band langs culturele centra te trekken en zet ze zich in voor Cunina, een vzw die onderwijsprojecten steunt in Haïti, Zuid-Afrika, Nepal, Brazilië en de Filipijnen. Wat weinig mensen weten, is dat la Meskens ondertussen ook nog een opleiding tot restauranthouder volgt.
Redenen genoeg om een aflevering van 'Villa Vanthilt' aan Nathalie Meskens te wijden, vond Marcel. Hij haalt haar op 7 augustus naar de Grote Markt van Roeselare voor een 'Villa Vanthilt' ‘op zijn Nathalies’.
DE GASTEN
Marcel nodigt zondag Nathalies collega-actrice Tine Embrechts uit in 'Villa Vanthilt'. Nathalie Meskens en Tine komen elkaar geregeld al joggend tegen in Antwerpse parken. Sinds een gezamenlijk optreden op een benefietconcert voor Cunina zijn ze goede vriendinnen.
Op muzikaal vlak mag het best een beetje rocken voor Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt plooit zich helemaal naar haar wensen en nodigt Customs uit om voor een streepje muziek te zorgen. De groep brengt zondag zijn nieuwe single Harlequins.
Uitzonderlijk heeft 'Villa Vanthilt' zondag trouwens twee muzikale acts, want Nathalie Meskens neemt ook zelf plaats achter de microfoon.
Dit najaar tourt Nathalie Meskens met een liveband en een strijkerstrio langs de culturele centra met eigenzinnige jazzy versies van liedjes van Moloko, Norah Jones, Amy Winehouse, Michael Jackson, The White Stripes en Queens of the Stone Age. Met haar eigen versie van Familiar Feeling van Moloko laat ze horen hoe dat klinkt.


Op 26 oktober komt dus de verfilming van de vtm-misdaadserie 'Code 37' in de Vlaamse bioscoopzalen. De hoofdrollen worden, net als in de serie, gespeeld door Veerle Baetens, Michaël Pas, Gilles De Schrijver en Marc Lauwrys.
De film gaat over de prostitutie in Gent. In een sekscinema wordt een bekende schrijver aangerand, terwijl hij een afspraakje had met een jonge studente. Nadat hoofdinspecteur Hannah Maes en haar team erachter komen dat in de club Sin City veel studentes klanten oppikken, starten ze met een undercoveractie. De zaak neemt een persoonlijke wending als blijkt dat de eigenaar van zowel Sin City als de sekscinema de oom van Roos is.
Code 37 werd geproduceerd door Dirk Impens van Menuet en de regisseur van dienst was Jakob Verbruggen. Andere acteurs die meespelen zijn ondermeer Geert Van Rampelberg, Carry Goossens, Maaike Neuville en Nathalie Meskens.
Na de serie komt nu dus ook Code 37 met de langverwachte film. De makers hebben intussen een voorsmaakje vrijgegeven door middel van een veelbelovende officiële trailer.
In de film moet Hannah Maes (Veerle Baetens) en haar team van de zedenrecherche weer een zedenmisdrijf oplossen. De opnames zijn nu afgerond en de film zal eind oktober te zien zijn in de zalen.
Synopsis
Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.
Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de sex-cinema als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen…
De film speelt vanaf 26 oktober in verschillende bioscopen in Vlaanderen. ‘Code 37: de film’ werd geproduceerd door Dirk Impens van Menuet en de regisseur van dienst was Jakob Verbruggen.
Naast Veerle Baetens zijn ook onder meer Gilles De Schrijver, Michaël Pas, Marc Lauwrys, Nathalie Meskens, Maaike Neuville, Geert Van Rampelberg, Carry Goossens in de film te zien.
Nathalie Meskens maakte haar acteer debuut in jeugdfilm Blinker.
Blinker is een Belgische familiefilm uit 1999 gebaseerd op het boek Blinker en de bakfietsbioscoop van Marc de Bel. De regie is van Filip Van Neyghem. De hoofdrollen zijn voor Joren Seldeslachts en Melissa Gorduyn. Tevens maakte Nathalie Meskens haar acteer debuut in Blinker. In 2000 kwam er het eerste vervolg Blinker en het Bagbag-juweel.
Blinker geniet samen met zijn vrienden Jonas, Mats en zijn hond Sadee van een zalige zomervakantie. Tijdens één van hun zwempartijtjes in de vijver van het kasteelpark raakt Blinker onder water verstrikt in een ketting. Wanneer hij zich uit alle macht probeert te bevrijden, meent hij op de bodem een doodshoofd te zien. Eens op het droge vertelt Blinker opgewonden over een lijk op de bodem van de vijver, maar niemand gelooft hem.
Ondertussen is zijn vriendin, Nelle aangekomen in het dorp. Het dorpsfeest is in aantocht en de toneelrepetities zijn van start gegaan. Ook besluit Blinker mee te doen aan een uitvinderwedstrijd. Maar wanneer de hond van Jonas en Sadee verdwijnen komt de herinnering van het doodshoofd terug in zijn hoofd en gaat samen met zijn vrienden op onderzoek.
Cast Blinker film
Acteur :   Joren Seldeslachts, Matthias Meersmans, Benny Claessens, Melissa Gorduyn, Saskia Aelen, Warre Borgmans, Els Olaerts, Chris Lomme, Mieke Verheyden, Nathalie Meskens, Kristof Verhassel, Han Coucke, Tim van Hoecke, Luc D'Heu, Gerda Tilman, Eric Broeckx, Benjamin Van Tourhout, Sjarel Branckaerts, Marc de Bel, Jelle Cleymans, Senne de Handschutter, Walter Van Roy
Een spannend avontuur naar het jeugdboek van Marc de Bel, die zelf het scenario schreef. Een leuk kassucces in België met de 15-jarige Seldeslachts in de hoofdrol als Blinker. Het begint allemaal tijdens de grote zomervakantie als het mooi weer is en Blinker met zijn boezemvrienden Jonas (Meersmans) en Mats (Claessens) aan het zwemmen is.
Hij meent dat er een lijk op de bodem van de vijver in het stadspark van Kruisem ligt, maar hij wordt niet geloofd. Als de hond van Jonas, Turbo, en Blinkers hond Sadee verdwijnen, besluit het trio dat er iets niet pluis is. Een ouderwetse film zonder al teveel opsmuk. Er werd tegelijkertijd een vervolg gedraaid Blinker en het Bagbag-juweel.
Samen met zijn vrienden Jonas en Mats en zijn onafscheidelijke hond Sadee, geniet Blinker van een zalige vakantie. Tijdens één van hun zwempartijtjes in de vijver geraakt Blinker verstrikt. Hij probeert zichzelf los te rukken en meent op de bodem van de vijver... een doodshoofd te hebben gezien. Niemand gelooft hem. Maar Blinker weet wat hij gezien heeft en begint aan een speurtocht naar het ‘lijk’.
Spannend jongensavontuur in Vlaanderens meest succesvolle jeugdfilm.
Tegenwoordig zijn de Blinker films voornamelijk bekend vanwege het acteer debuut van Nathalie Meskens.
Nathalie Meskens had een rol in de films Blinker en het vervolg Blinker en het Bagbag-juweel.
Tevens nam Nathalie Meskens een naaktscène voor haar rekening in de film Blinker.
Tijdens het zonnebaden kwam Blinker langs gelopen. Nathalie Meskens, Els Olaerts en Chris Lomme zijn topless aan het zonnen, als Blinker langsloopt. Als ze naakt opstaan zijn de borsten van Nathalie Meskens, Els Olaerts en Chris Lomme bloot zichtbaar voordat ze hun badpakken en topjes aantrekken.
Met Code 37 is Nathalie Meskens dus niet aan haar filmdebuut toe. 'Als puber heb ik Ellen gespeeld in Blinker (1999) en Blinker en het Bagbag-juweel (2000). Ik vond dat toen fantastisch, maar dit wordt beslist nog iets helemaal anders.', aldus Nathalie Meskens.
1999, Nathalie Meskens: Vertolkt de rol van Ellen in de jeugdfilm ‘Blinker’, gebaseerd op het gelijknamige boek 'Blinker en de bakfietsbioscoop' van jeugdauteur Marc de Bel.
2000, Nathalie Meskens: Ook in de opvolger ‘Blinker en het Bagbag-juweel’ neemt Nathalie Meskens de rol van Ellen voor haar rekening
Grote bekendheid verwierf Nathalie Meskens natuurlijk in eerste instantie door haar rol in Kaat & co. De serie was vijf seizoenen lang te zien op de Vlaamse televisiezender één. Naast de serie Kaat & Co was ze ook te zien in “Als ‘t maar beweegt” samen met Stany Crets en Peter Van Den Begin. Daarnaast speelde Nathalie Meskens ook een rol en naaktscène in de twee Blinker films.
Nathalie Meskens is vandaag de dag vooral bekend omwille van haar rol in de telenovelle David en natuurlijk van het programma Tegen De Sterren Op waar ze in eerste instantie de rol van Prinses Mathilde vertolkte. Op de Vlaamse Televisie Sterren in 2011 viel Nathalie Meskens twee keer in de prijzen.
Vlaamse jeugdfilm van debuterend regisseur Van Neyghem was eerste in reeks verfilmingen van boekenserie van de populaire Belgische jeugdschrijver De Bel (zelf even te zien als eigenaar van een bric-à-brac-winkeltje). In de traditie van Karst van der Meulens optimistische avonturenfilms voor in de zomervakantie ontwerpt het jongetje Blinker met zijn verstandelijk gehandicapte maatje Mats de bakfietsbioscoop uit de titel en beleeft een kindermenu vol avonturen en achtervolgingen.
'Blinker' schittert tijdens première
Blinker draaide pas vanaf 15 december 1999 in de Vlaamse zalen, maar eerder ging de jeugdfilm naar het Marc de Bel-boek Blinker en de bakfietsbioscoop met Nathalie Meskens al wel in première in de Decascoop in Gent. In aanwezigheid van de acteurs en de populaire jeugdschrijver zelf.
Marc de Bel was achteraf enthousiast over de verfilming van zijn boek Blinker. "Bij een boek kan je de beelden er zelf bij fantaseren. Hier moeten de kinderen het doen met Joren. Ik ben voor 95 % tevreden over de film. Er zitten een paar schoonheidsfoutjes in, maar daar geef ik verder geen kritiek op." Ondertussen wordt volgens Marc de Bel al volop gedacht aan een vervolg. "Er is slechts één probleempje", zucht de schrijver. "Money. Maar de kans dat het een verfilming wordt van Blinker en het Bagbag-juweel is groot."
Film Blinker met actrice Nathalie Meskens deed het uitstekend in bioscopen.
De Vlaamse film Blinker deed het uitstekend in de Vlaamse filmzalen. Na een aarzelende start werden er zo'n 5.000 à 6.000 tickets verkocht per dag. Het fel bejubelde Man van Staal is echter uitgedraaid op een financieel fiasco omdat er zo weinig volk kwam kijken.
In het najaar van '99 kreeg de Vlaamse filmproductie stevige klappen. "Er werden het voorbije jaar maar liefst 8 Vlaamse langspeelfilms uitgebracht en op Kabouter Plop na kon geen enkele van de films het Vlaamse publiek massaal naar de bioscoop lokken", zegt Felix Vanhinderhuysen van Jekino Films.
Blinker, de eerste verfilming van een boek van schrijver Marc de Bel en met Nathalie Meskens in een rol, deed het daarentegen uitstekend. Er waren al 50.000 Vlamingen komen kijken naar de film, die in 29 Vlaamse zalen getoond werd. Later kwam Blinker met Nathalie Meskens ook nog in roulatie in Nederland.
Nathalie Meskens: 'Ik mag mijn kleren aanhouden in Code 37'
Met De allerslimste mens ter wereld of Tegen de sterren op nog vers in het geheugen, lijkt het misschien vreemd dat een comedytalent als Nathalie Meskens (30) in Code 37 opduikt, maar de actrice zet meteen de puntjes op de i. 'Hoe fijn ik comedy ook vind, ik heb als Vlaamse actrice pakken serieuze rollen gespeeld. Ik zorg in de film dan ook níét voor de humor. Ik speel de vrouw van een schrijver (Peter De Graef) die research doet naar de prostitutie onder studentes. Het is geen grote rol, maar ik was wel superblij dat ik hem aangeboden kreeg. Voor dit soort films gevraagd worden is een hele eer.'
Nathalie Meskens: 'Mijn rol biedt meteen ook het voordeel dat ik lekker mijn kleren mag aanhouden. (lacht) Als het over prostitutie gaat, zal er hier en daar wel iets bloots passeren, maar dat hoef ik dus niet te doen.'
Of ze dan niet werd gevraagd een studente te spelen? 'Nee, daar was ik overigens net iets te oud voor. Maaike Neuville (28) is slechts een paar jaar jonger dan ik, maar zij heeft het voordeel dat ze er een stuk jonger uitziet, en gaat wel naakt.'
Met Code 37 is Nathalie Meskens overigens niet aan haar filmdebuut toe. 'Als puber heb ik Ellen gespeeld in Blinker (1999) en Blinker en het Bagbag-juweel (2000). Ik vond dat toen fantastisch, maar dit wordt beslist nog iets helemaal anders.'
Film 'Code 37' strikt Nathalie Meskens en Maaike Neuville: Seks om te kunnen studeren
Nathalie Meskens, Maaike Neuville en Aline Van Hulle worden de nieuwe gezichten van Code 37. Niet de succesvolle VTM-policier die nu aan zijn tweede seizoen bezig is, wel de bioscoopversie die dit najaar een van de grote filmevenementen moet worden. Jo De Ruyck
Never change a winning team, dus neemt Veerle Baetens als straffe politiemadam Hannah Maes zowat haar hele ploeg uit de tv-reeks mee in de langspeelfilm Code 37 - De film, die op 26 oktober in de zalen wordt verwacht. Nu mag Code 37 zich verheugen in een gemiddeld kijkcijfer van om en bij de 940.000, een scheut vers bloed kan nooit kwaad om een speelfilm net dat extraatje te geven. En dus komen Nathalie Meskens (Kaat & Co, Tegen de sterren op), Maaike Neuville (Katarakt, De Smaak van De Keyser), Aline Van Hulle (Smoorverliefd), Peter De Graef (David) en Jurgen Delnaet (Aanrijding in Moscou) mee op de aftiteling van de langspeelfilm, waarvan de opnamen al over tien dagen van start gaan.
Code 37 - De film zal in het Gentse nachtleven spelen, meer bepaald rond de prostitutie van studentes. 'Het onderwerp hebben we van de Gentse flikken', zegt filmproducent Dirk Impens. 'Prostitutie door meisjesstudenten bestaat, maar er wordt weinig over gepraat omdat zich nauwelijks problemen voordoen.'
'De klanten worden geronseld via het internet, het zorgt niet voor overlast op straat en de meisjes die het doen zijn intelligent en weten precies hoeveel geld ze eruit willen slaan om hun studies te financieren. Voor de politie is het eigenlijk een gedroomde vorm van prostitutie. Bovendien is het fenomeen actueel, want die business floreert nu er almaar meer financieel armlastige eenoudergezinnen zijn waarin de kinderen zelf moeten opdraaien voor de kosten van hun studies.'
Of dat dan pittige cinema oplevert? 'Ons eerste scenario hebben we in de vuilnisbak gekieperd', zegt Impens. 'Film, zo dachten we eerst, dat wil zeggen: meer actie, meer naakt, meer schieten, meer ongelukken. Tot we inzagen dat we zo onze succesformule geweld aandeden. We zullen de extra tijd die een langspeelfilm biedt niet gebruiken voor meer kogels, maar voor meer emotie en psychologie.'
'We gaan Gent niet opblazen', vult regisseur Jakob Verbruggen aan. 'Het succes van Code 37 op tv is net de herkenbaarheid. Het gaat over mensen zoals u en ik die net dat ene stapje te ver zetten.'
De makers trekken dan ook de lijn van de tv-reeks door in de film, die ook te smaken moet zijn als je nog geen enkele Code 37 op tv zag. 'Het succes zit 'm in de combinatie van policier, thriller en comedy. Bovendien voeren wij helden op die niet voor de hand liggen. Je verwacht Kevin Janssens, Koen De Bouw en Stan Van Samang, maar wij kiezen voor Nathalie Meskens, Marc Lauwrys, Gilles De Schryver en Michael Pas', aldus Verbruggen, die zegt zelf verrast te zijn door het succes van een reeks waaraan toch een behoorlijk rauw randje zit.
'Bij VTM stonden ze er aanvankelijk weigerachtig tegenover wegens té', aldus Impens. 'We hadden het geluk dat ze een gat in hun programmatie hadden, anders was de reeks er allicht nooit gekomen.'
De filmversie van Code 37 zal zo'n 1,5 miljoen euro kosten, geld dat helemaal uit de privéhoek komt. 'We hebben geen subsidies gevraagd omdat we vinden dat dit soort films met een commercieel potentieel het moet kunnen doen zonder overheidssubsidies. De fondsen van het VAF kunnen beter naar 'moeilijker' genres gaan.'
Nathalie Meskens (21 april 1982) is een Vlaamse actrice en zangeres.
Nathalie Meskens studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de televisieserie Kaat & co, die vijf seizoenen liep op één. Ze was ook te zien als omroepster in het humoristisch programma Als 't maar beweegt met Stany Crets en Peter Van Den Begin. Verder speelde ze gastrollen in Kinderen van Dewindt en De Co-assistent en ze had een rol in de films Blinker en Blinker en het Bagbag-juweel.
Nathalie Meskens speelde in het Mechels theater 't Arsenaal de producties Hedda, Hoe ver het is van hier, Het Zuchten en De Kollega's. Met vier collega-actrices van de Maastrichtse toneelschool richtte ze het theatercollectief Norfolk op.
Nathalie Meskens treedt ook op als zangeres. In maart 2009 gaf ze een concert in Schoten, op de piano begeleid door Jeroen Tielkin en zong ze nummers van onder meer Randy Newman, Gnarls Barkley en Amy Winehouse. Tevens zong ze mee op het album Modderstroom van de St. Andries MC’s.
Nathalie Meskens was in 2009 te zien als prinses Mathilde in het humoristische vtm programma Wij van België, dat origineel bedoeld was als een programma onderdeel van het televisieprogramma “De Zwarte Doos”, maar uiteindelijk een volwaardig programma werd. Walter Baele speelde de rol van Prins Filip.
Nathalie Meskens is in 2007 gehuwd met de Vlaamse acteur Jeroen Van Dyck. Vanaf 18 september 2009 zijn ze bloot samen te zien in de telenovelle David op vtm. Toen Meskens en Van Dyck de hoofdrollen aangeboden kregen, waren ze op doorreis in Azië. In een hotelkamer hebben ze twee scènes uit het script gespeeld en gefilmd en opgeladen naar Youtube, waarna de makers van de serie het filmpje bekeken en het koppel liet weten dat de rollen voor hen waren. De telenovelle telde meer dan 200 afleveringen, maar werd geen kijkcijfersucces. Meskens en Van Dyck speelden ook samen een gastrol in de één televisiereeksen Goesting en Witse.
Nathalie Meskens werkte ook mee aan het vt4-programma De Oplichters, met Tom Waes. Sinds 5 december 2010 is ze eveneens te zien in het komische programma Tegen de sterren op. Hierin persifleert Meskens tv-persoonlijkheden zoals Annemie Struyf, An Lemmens en Astrid Bryan uit 'Vlaamse Hollywoodvrouwen'. Daarnaast neemt ze opnieuw de imitatie van prinses Mathilde voor haar rekening.
Nathalie Meskens wordt relatief vaak gevraagd door allerhande televisieprogramma's. Ze is onder andere gastjurylid in De Allerslimste Mens ter Wereld, en was ze te gast bij het Besluit 2010, een humoristisch jaaroverzicht van Radio 1, dat werd uitgezonden op Canvas.
Bij de uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren op 25 februari 2011 werd Nathalie Meskens door de Vlaamse Televisie Academie verkozen tot beste actrice van 2010 en door het publiek uitverkozen tot laureate van de prijs voor de Vlaamse televisiepersoonlijkheid van 2010.
Belgische actrice Lien Van de Kelder: "Laat Natalie Meskens en Erika Van Tielen maar de nieuwe sexy babes van Vlaanderen zijn"
Zone stad actrice Lien Van de Kelder stond jarenlang bekend als de babe met brains in het Vlaamse land. Maar nu lijkt de media-aandacht wat geluwd en haar rol overgenomen door Nathalie Meskens en Erika Van Tielen. "Populariteit is relatief."
Lien Van de Kelder: "Ik zal me niet langer naakt in een publieke sauna vertonen, maar verder heb ik niet veel last van mijn bekendheid. Ik vraag me bovendien af hoe waarheidsgetrouw die enquêtes zijn waarin je als babe wordt aangedragen.
Ik ben er zeker van dat Nathalie Meskens en Erika Van Tielen hoger scoren nu. Populariteit is relatief en slechts tijdelijk. Ik vind het vooral lachwekkend", vertelt Lien Van de Kelder tegen Dag Allemaal.
"Het is een spel dat door anderen wordt bepaald. Laat Nathalie Meskens en Erika Van Tielen nu maar eens de plaats van sexy babe invullen. Ik zie dat de mannenbladen hun pijlen nu richten op hen, en daar ben ik niet rouwig om.", aldus de populaire rondborstige Zone stad actrice Lien Van de Kelder.

'Code 37 - De film' met Regisseur Jakob Verbruggen en acteurs/ actrices Michaël Pas, Nathalie Meskens, Veerle Baetens, Maaike Neuville en Peter de Graef wordt een kaskraker.
Koud, druk en bloederig. Zo laten de eerste opnames van 'Code 37 - De film' met Nathalie Meskens in Gent zich samenvatten. De scène waarin Veerle Baetens en Michaël Pas een schrijver ondervragen die na een bezoekje aan een sekscinema in elkaar is geslagen, ziet er veelbelovend uit. Met 'Code 37' lijkt een kaskraker in de maak.
Veerle Baetens mag dan de heftige hoofdinspecteur Hannah Maes spelen, wanneer we arriveren, staat ze wat sjofel te kleumen in een overmaatse bontjas. Logisch, want de opnames vinden plaats in een verlaten en uitgewoonde nijverheidsschool, waar de verwarming al jaren geleden werd dichtgedraaid. 'Ja, erg koud', zegt Michaël Pas, 'maar voor ons acteurs is dit hier ook een beetje thuiskomen. In deze oude school hebben we al verschillende scènes uit de tv-serie gedraaid.'
Op een drafje toont hij ons het politiebureau en enkele cellen, inclusief ranzige graffiti op de muur. Veel tijd om te praten is er niet, want de acteurs worden alweer op de set gesommeerd. Veerle Baetens gunt zich zelfs niet eens de tijd voor een warme koffie, want ze bereidt zich voor op haar scène. Interviews geeft ze niet, want ze wil zich honderd procent kunnen concentreren. Net als Nathalie Meskens.
De plaats van de actie is de vroegere gaarkeuken van de school. De fornuizen staan er roestig bij, maar de groenige muurtegeltjes kunnen perfect dienen als ziekenhuis stijl jaren stillekens. Overal draven figuranten voorbij met bloederige verbanden om hun hoofd, maar diegene die de volle laag heeft gekregen, is acteur Peter De Graef.
Hij speelt de rol van schrijver Daniël Devucht, die in een sekscinema een studente heeft opgepikt die zich prostitueert. Zijn avontuurtje is hem slecht bekomen, want hij is lelijk toegetakeld. 'Deze scène zit in de eerste vijf minuten van de film', vertelt regisseur Jakob Verbruggen. 'Daniël is net het ziekenhuis binnengebracht en wordt ondervraagd door Hannah en haar collega Bob. De vrouw van Daniël (een rol van Nathalie Meskens), die haar man adoreert, probeert zijn avontuurtje te vergoelijken.' Eenvoudig is dat niet, want bad cop Bob De Groof heeft meteen zijn vragen bij 's mans liederlijke uitstapje. 'Wat deed je in die sekscinema?' wil hij weten. 'Tja, wat doet een volwassen man bloot in een sekscinema? Wiskunde studeren...' reageert de bebloede schrijver spottend.
Pikante naaktscènes
Maar Bob wil meer weten en dan geeft Devucht prijs dat hij het meisje in discotheek Sin City heeft opgepikt, meegenomen naar de cinema en daar betaald voor haar diensten. Meteen zijn Hannah en Bob op het spoor van een prostitutienetwerk onder studentes, het thema van de film.
Een verhaal rond prostitutie veronderstelt wel enkele pittige naaktscènes, maar daar is Jakob Verbruggen nog niet aan toe gekomen, vertelt hij ons. 'Die opnames moeten nog komen, maar van pikante naaktscènes lig ik na twee seizoenen Code 37 op tv niet meer wakker.' Op onze vraag of Veerle Baetens of Nathalie Meskens in die scènes voorkomt, antwoordt Verbruggen met een geheimzinnig lachje: 'Zou kunnen, hé.'
Maar ook voor een gesprek met de regisseur is er weinig tijd. Zelden een set gezien waarop zo koortsachtig wordt doorgewerkt. Code 37 - De film met Nathalie Meskens moet dan ook in 26 draaidagen ingeblikt zijn, wat geen zee van tijd is voor een langspeelfilm. De eerste beelden die wij gisteren meepikten, laten evenwel het beste vermoeden: ook Code 37 - De film belooft een policier te worden met een hoekje af. Het wordt een hete Vlaamse film herfst. Afspraak op 26 oktober 2011, want dan wordt de film met Nathalie Meskens in de bioscopen verwacht.

Nathalie Meskens wordt in de bloemen gezet op haar laatste draaidag voor de film "Code 37".
De film was voor actrice Nathalie Meskens een gedroomde kans, want zij zat al langer te wachten op een rol met dramatische spankracht. Al was het maar om ons eraan te herinneren dat ze meer kan dan grappige typetjes opvoeren.
Onlangs had Nathalie Meskens haar laatste draaidag.
Nathalie Meskens: "Mijn borsten zullen niet naakt te zien zijn in Code 37"
Nathalie Meskens 'eindelijk' op het witte doek.
De Vlaamse steractrice Nathalie Meskens zal eind dit jaar te zien zijn in de bioscoopversie van de succesvolle vtm-reeks Code 37. Ook Maaike Neuville is van de partij, naast het volledige team van de tv-serie, aangevoerd door Veerle Baetens.
Onlangs verzuchtte Nathalie Meskens nog dat ze, ondanks haar status van populairste actrice van Vlaanderen, amper aanbiedingen krijgt voor het witte doek. De smeekbede werd aanhoort, want met 'Code 37 - De Film' is het nu 'eindelijk' zover. Het gaat bovendien over een "belangrijke rol", weet de krant Het Laatste Nieuws.
Sexy hoofdinspecteur
De vtm-serie draait om hoofdinspecteur Hannah Maes - gespeeld door die andere Antwerpse sexy ster Veerle Baetens - en haar politieteam. De reeks is inmiddels aan het tweede seizoen bezig. Voor de filmversie wordt de ploeg - met ook Michaël Pas - versterkt met onder anderen Jurgen Delnaet (de minnaar van Barbara Sarafian in 'Dubbelleven') én Maaike Neuville, onder meer bekend dankzij 'Van Vlees en Bloed'.
Omnipresent
Maar de grootste vis is toch wel la Meskens, onlangs nog winnares van liefst drie Televisiesterren. Nathalie Meskens is tegenwoordig zowat overal te zien op televisie, en over enkele maanden dus ook in de cinemazalen. Het is nochtans niet haar filmdebuut: als kind speelde Nathalie Meskens ooit zelfs naakt mee in de Blinker films.
'Code 37 - De Film' zal inzoomen op het privéleven van Hannah Maes en belooft ook bepaalde delen van haar mysterieuze verleden te onthullen. De opnames starten in Gent. De film speelt vanaf 26 oktober in de zalen. Volgend jaar komt er dan nog een derde en laatste tv-reeks.
Nathalie Meskens in 'code 37 - de film'
Ondanks haar groeiende populariteit kreeg Nathalie Meskens dus nog geen filmaanbieding. Daar is nu echter verandering ingekomen, want de Vlaamse ster zal meespelen in de film 'Code 37 - de film'. In deze film zullen het vaste team uit de gelijknamige vtm-serie te zien zijn, aangevuld met Jurgen Delnaet (Dubbelleven, Aanrijding in Moscou) en Maaike Neuville (Van Vlees en Bloed, De Rodenburgs).
De film zal gaan over het privéleven van hoofdinspecteur Hannah Maes, gespeeld door Veerle Baetens. In de film zullen bepaalde delen van haar mysterieuze verleden onthuld worden. Vanaf 26 oktober 2011 zou de film in de Vlaamse zalen te zien moeten zijn.
Nathalie Meskens en Maaike Neuville supersterren in 'Code 37'-film
Nathalie Meskens en Maaike Neuville vervoegen de cast van 'Code 37'. Niet voor de tv-serie, maar wel voor de bioscoopfilm. Uiteraard blijft ook de vaste cast op post.
De hele ploeg van 'Code 37' zal dus ook meespelen in de film. Maar om de film nog iets extra te geven zijn ook de Vlaamse top actrices Nathalie Meskens en Maaike Neuville aangetrokken. Daarnaast krijgen ook Aline Van Hulle ('Smoorverliefd'),  Peter De Graef ('David') en Jurgen Delnaet ('Aanrijding in Moscou') een rol.
Het verhaal van de film speelt zich af in het Gentse nachtleven, oftwel prostituie van studentes.
De film kost 1,5 miljoen euro en zal volledig met privé-kapitaal betaald worden. Er is trouwens geen subsidie aangevraagd omdat de makers vinden dat dit soort films een  commercieel potentieel hebben waardoor overheidsgeld niet nodig is.
De acteurs, die in de televisieserie een rol spelen worden in de film bijgestaan door een aantal gastacteurs, waaronder “televisiepersoonlijkheid van het jaar” Nathalie Meskens.
Nathalie Meskens kaapte vorige maand tijdens de “Vlaamse sterren” ook nog eens de titel van “beste actrice” weg.
De hoofdrol in de film is, net als in de televisieserie, weggelegd voor Veerle Baetens, die opnieuw in de huid kruipt van “Hannah”, de inspectrice, die met haar team voor het oplossen van zware zedendelicten staat.
Veerle lijkt in geen enkel opzicht op de “Hannah”, die ze moet vertolken.
Gelukkig maar, vertelt ze, want dat zou het acteren nog een beetje moeilijker maken dan het al is.
CODE 37 – DE FILM
een film van Jakob Verbruggen
scenario Hola Guapa & Ed Vanderweyden
Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituée. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.
Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de sex-cinema als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen…
Code 37 – De Film met Veerle Baetens, Michaël Pas, Marc Lauwrys, Gilles De Schryver, Geert Van Rampelberg, Ben Segers, Carry Goossens, Jurgen Delnaet, Nathalie Meskens, Peter De Graef, Maaike Neuville en Aline Van Hulle.
Code 37 – De Film is een productie van Vtm & Menuet en wordt verdeeld door Starway Film Distribution. Vanaf 26 oktober 2011 met Nathalie Meskens in de Vlaamse bioscopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten