woensdag 16 januari 2013

Veerle Dobbelaere warme broodjes reclame in Evakostuum @ Bekende Vlaamse VrouwenVlaams top actrice Veerle Dobbelaere is in een ver verleden nog naakt gegaan in een reclamespot om -hou u vast- warme broodjes aan te prijzen.

Een feit waar ze liever niet aan herinnerd werd, maar zondagavond doken de beelden toch op in het één-programma 'De Jaren Stillekes'.

Terwijl presentator Steven Van Herreweghe het bloot filmpje, dat eigenlijk alleen in het bakkersmilieu circuleerde, aankondigde, trok Bekende Vlaamse Vrouw Veerle Dobbelaere bleek weg en zei: "Echt waar, als ik het ben, I kill you".

Achteraf kon de gevierde actrice er toch mee lachen. "Ik was een arme studente. Het was dat of drie maanden in het café werken."

In de uitzending was Guy Mortier van HUMO de hoofdgast, en kregen we ook de naaktfoto's van onder andere Sabine Hagedoren en Tine van den Brande uit de HUMO te zien.

We willen u de naakt beelden alleszins niet onthouden.

Actrice Veerle Dobbelaere ging als studente uit de kleren om croissants te promoten. "Ik was een arm meisje.

Het was dat of drie maanden in het café werken."

Steven Van Herreweghe haalde de naakt reclame beelden van onder het stof en confronteerde Veerle Dobbelaere met de reclamespot in zijn tv-programma 'De Jaren Stillekes'.Geen opmerkingen:

Een reactie posten