donderdag 22 september 2011

Clara Cleymans 'Mag ik u Kussen?' @ Bekende Vlaamse vrouwen

Rijzende ster, Bekende Vlaamse vrouw en actrice Clara Cleymans in 'Mag ik u Kussen?'


Na de zeer gesmaakte doortocht van Véronique De Kock verwelkomt Bart Peeters de nieuwe ster aan de hemel der Vlaamse actrices: Clara Cleymans.
Met haar 22 levensjaren is Bekende Vlaamse vrouw Clara Cleymans de jongste gelegenheidsprinses ooit in 'Mag ik u Kussen?'.
En ook inzake kussen, lijkt het voor haar allemaal pas begonnen. 'Ik vind het zelf een beetje gênant, maar ik heb pas drie jaar geleden voor het eerst een man gekust. Op mijn negentiende. Ik was doodsbang dat ik het technisch niet zou kunnen.'
Die angst hoeft Clara Cleymans in 'Mag ik u Kussen?' niet te hebben, want ze krijgt drie zeer bedreven ervaringsdeskundigen voorgeschoteld: Bart Cannaerts, Jonas Van Thielen en Tomas De Soete. Samen meteen ook het jongste herenpanel van deze jaargang.
Drie mannen
Topfavoriet voor de eindkus is zonder twijfel stand-upcomedian Bart Cannaerts. Bart werd enkele weken geleden door An Lemmens aan de boezem en de lippen gedrukt en grossiert sindsdien in zelfvertrouwen.
Met een kus van Clara Cleymans hoopt hij zich in het spoor van kuskampioen Dimitri Leue te nestelen. Studio Brussel-bink Tomas De Soete maakt aan de vooravond van de geboorte van zijn derde kind eindelijk zijn debuut in de verleidingsarena.
Naast zijn zwoele stem gooit hij vooral zijn kwajongenshumor en totaalpakket aan radiofonisch sex appeal in de strijd om de concurrentie te verslaan.
De gevaarlijke outsider is Jonas Van Thielen, bekend van zijn filmrubriek in 'De Laatste Show'. Jonas is net als Clara Cleymans acteur en deelt haar enorme passie voor klassieke muziek. Of dat hem de zege oplevert, zien we in 'Mag ik u Kussen?'.
De vrouw
Op haar 22ste is sexy Clara Cleymans hotter dan hot. In 'Thuis' schittert ze elke dag als Nina Oostvoghels, wellicht het meest sexy personage sinds Herbert Flack uit de serie verdween.
In 'Tegen De Sterren Op' toont ze zich zo mogelijk nog ravissanter dan de echte Erika Van Tielen. Clara Cleymans flaneert permanent door honderden mannenhoofden. En dat is in 'Mag ik u Kussen?' niet anders.
Al begon haar verhaal ooit minder veelbelovend: 'Als puber was ik heel klein. Ik werd uitgelachen met mijn rosse haren en had bovendien een jongenskapsel.
Ik lag ik dan ook totaal niet goed in de markt. Eén keer kwam een jongen het bij me aanvragen voor een vriend van hem, maar dat bleek een grap. Er bewoog niets. Mijn vriendinnen noemden mij zelfs de non.'
Gelukkig hebben een paar hete zomers en haar grote doorbraak het tij ondertussen doen keren. Clara Cleymans wordt alom begeerd en blijkt in 'Mag ik u Kussen?' bovendien haar habijt geruild te hebben voor een behoorlijk kort en sexy kleedje. Het bloed van de heren kolkt, maar slechts voor één van hen zal haar hart overlopen.
Jonas Van Tielen mocht Clara Cleymans uiteindelijk kussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten