woensdag 25 januari 2012

Kim Clijsters grotere boezem en zwanger? @ Bekende Vlaamse vrouwen

Kim Clijsters boekte in de tweede ronde van de Australian Open een gedegen overwinning op de Spaanse Carla Suarez Navarro. Na afloop ging het echter heel ergens anders over, namelijk de grote borsten van Kim Clijsters en haar humeur..


In een interview op de tennisbaan ontzenuwde Bekende Vlaamse vrouw Kim Clijsters het gerucht dat ze opnieuw zwanger is.

Ze deed dat ten overstaan van interviewer en oud-tennisser Todd Woodbridge, die een sms over Kim Clijsters had verstuurd naar een andere tennisster.

''Ik heb gezien dat jij een sms hebt gestuurd naar Rennea Stubbs. De tekst luidde: ze lijkt erg prikkelbaar en haar borsten lijken groter. Ik kan je vertellen dat ik niet zwanger ben'', zei ze lachend tegen de verbouwereerde Todd Woodbridge. Kim Clijsters heeft al een dochtertje.

''Dit is het einde van mijn tv-carrière'', kon voormalig dubbelspelspecialist Woodbridge nog net murmelen.

Kim Clijsters treft in de derde ronde de Française Alize Cornet.

Bekende Vlaamse vrouw Kim Clijsters doet tv-commentator Todd Woodbridge dus blozen

In het interview na haar zege in de tweede ronde van de Australian Open tegen de Spaanse Carla Suarez Navarro heeft Kim Clijsters donderdag het hele stadion aan het lachen gekregen. 'Slachtoffer' van dienst was ex-speler en huidig commentator Todd Woodbridge, die het interview afnam.

Kim Clijsters sprak Woodbridge aan over een sms die hij enkele weken geleden had gestuurd naar zijn landgenote Rennae Stubbs, en waarin hij aangaf dat hij dacht dat Clijsters opnieuw zwanger was.

Woodbridge stelde Clijsters 'on court' dan direct de vraag of ze zwanger was. De Limburgse verzekerde dat dat niet het geval was, maar voegde er meteen de inhoud van de sms aan toe.

Woodbridge had geschreven: "Ze ziet er erg humeurig uit, en haar borsten zijn groter". Woodbridge kroop bijna onder de grond van schaamte, en zei: "Wel, dat is het einde van mijn televisiecarrière".

De grote borsten van Bekende Vlaamse vrouw Kim Clijsters

De tennissport hangt aan elkaar van beleefdheden – doorgaans niet gemeend – en andere vriendschappelijke onzin. Kritiek, al dan niet opbouwend bedoeld, hou je voor je; iedere speler (m/v) is je vriend/vriendin; alle tegenstanders hebben geweldig gespeeld en natuurlijk is ieder toernooi 'one of the best places to be'.

Doorgaans houdt ook de lieve Kim Clijsters zich aan deze ongeschreven wetten en weet ze precies waar en op welke momenten ze haar mond moet houden. Totdat ze na haar tennis-niemendalletje tegen Suarez Navarro (6-1 6-3) in de tweede ronde van de Australian Open ineens voormalig grandslam-dubbelkampioen Todd Woodbridge op het centre-court zag verschijnen.

Het is bij de Grand Slams een publieksvriendelijk gebruik om na op centre-court gespeelde partijen de winnares op de baan wat vragen te stellen. En Woodbridge had de eer om Clijsters na haar simpele zege op de Spaanse te interviewen. Een 'eer' die de veelvoudig dubbelkampioen tot in lengte van jaren zal betreuren, gezien de discussie die zich na een paar voorgekauwde vragen ontspon. Luister en huiver...

Woodbridge: “Dankjewel Kim. Dames en heren, geef haar nog een luid...”

Kim Clijsters: “Wacht even. Ik wil graag nog iets zeggen over een sms'je dat jij vorige week naar je collega-commentator Rennae Stubbs hebt gestuurd.”

Woodbridge: “...uhh...???”

Bekende Vlaamse vrouw Kim Clijsters: “Rennae was bij het toernooi van Sydney commentator en jij hebt haar tijdens één van mijn partijen daar een sms'je gestuurd waarin je haar vroeg of ik soms zwanger was.”

Woodbridge: “... ahum...?!?!?”

Kim Clijsters: ”Nou, ik wil hierbij even nadrukkelijk verklaren dat dat niet het geval is!”

Woodbridge: “...pffoeeee.. Nou, dat weten we dan...”

Kim Clijsters: “Nee, wacht even. Ik wil het publiek ook graag vertellen wat jij precies in je sms'je had geschreven.”

Woodbridge: “...?!?!?!?!?...”

Kim Clijsters: “Volgens jou was ik plotseling 'really grumpy' en waren mijn borsten opvallend dik!”

Woodbridge: "Dit is het einde van mijn tv-carrière.”

De Oscar voor 'beste imitatie van de spreekwoordelijke op-zoek-naar-een-gat-in-de-grond-om-in-weg-te-zakken-man' is inmiddels uitgereikt aan Todd Woodbridge.

De Belgische tennisster Kim Clijsters is vandaag zonder problemen doorgestoten naar de derde ronde van de Australian Open. De als derde geplaatste speelster was in Melbourne met 6-1 en 6-3 veel te sterk voor de Spaanse Carla Suarez Navarro.


Het grootste rumoer ontstond dus na afloop van de partij, toen Kim Clijsters in het interview op de tennisbaan het gerucht ontzenuwde dat ze opnieuw zwanger is. Ze deed dat ten overstaan van interviewer en oud-tennisser Todd Woodbridge, die een sms over Clijsters had verstuurd naar een andere tennisster.

,,Ik heb gezien dat jij een sms hebt gestuurd naar Rennea Stubbs. De tekst luidde: ze lijkt erg prikkelbaar en haar borsten lijken groter. Ik kan je vertellen dat ik niet zwanger ben'', zei ze lachend tegen de verbouwereerde Woodbridge. Kim Clijsters heeft al een dochtertje.

,,Dit is het einde van mijn tv-carrière'', kon de voormalig dubbelspelspecialist nog net murmelen.

Bekende Vlaamse vrouw Kim Clijsters treft in de derde ronde de Française Alize Cornet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten