vrijdag 29 juli 2011

Eva Daeleman nieuwe één omroepster @ Bekende Vlaamse vrouwen

Eerste omroep beurt van Eva Daeleman op één.
Eva Daeleman heeft er inmiddels de eerst omroep beurt als nieuwe één omroepster opzitten, om precies 13.30 ging de nieuwbakken omroepster de ether in.
En zoals verwacht bracht Eva Daeleman het er fantastisch vanaf.
Vanaf heden vervangt Eva Daeleman Katja Retsin als één omroepster, die als freelancer verder gaat werken.
Zo wordt Eva Daeleman dus de nieuwe collega van de andere één omroepsters en bekende Vlaamse vrouwen, Andrea Croonenberghs, Evy Gruyaert, Geena Lisa en Saartje Vandendriessche.
Eva Daeleman debuteert als omroepster op Eén
Twee maanden geleden schreeuwde Eva Daeleman het al uit: ‘Ik heb de 2 mooiste jobs ter wereld: ‘s ochtends bij MNM en ‘s avonds op Eén!’ Vandaag is Eva Daeleman voor het eerst als omroepster te zien. Ze verscheen reeds in een prachtig oranje jurkje. Eva leest momenteel haar teksten voor de namiddag en vooravond in.
 
Netmanager van Eén Jean Philip De Tender legt uit waarom de keuze op Eva Daeleman viel: “We hebben heel wat mensen gevraagd een screentest te doen, mensen met heel uiteenlopende profielen ook. We hebben het ook aan Eva gevraagd en zij heeft dat echt uitstekend gedaan.
 
Eva Daeleman is een frisse, spontane verschijning die met veel naturel presenteert. Net als onze andere omroepsters staat ze bovendien stevig in haar schoenen. Ik denk dat het geen toeval is dat MNM haar op haar negentiende van de schoolbanken plukte; het is een natuurtalent. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ze een goede en graag geziene omroepster zal worden.”
EVA DAELEMAN: “Ik heb de twee leukste jobs ter wereld!”
Ook Eva Daeleman zelf is bijzonder enthousiast: “Ik heb de twee leukste jobs ter wereld, dat is wat er door mijn hoofd blijft gaan. Eentje ’s ochtends bij MNM en een ’s avonds op Eén. Het nieuws dat ik omroepster zou worden, kwam dan ook nog eens heel onverwacht. Het klinkt echt cliché, maar dit had ik nooit durven dromen.”
OVER EVA
Eva Daeleman is 21 en komt uit Haacht. Ze studeerde Radio aan het RITS en verdiende haar sporen onder meer bij FM Brussel, de Brusselse stadsradio. Nog tijdens haar studie ging ze aan de slag bij MNM. Eerst presenteerde ze de weekendochtenden en sinds januari 2010 was ze elke ochtend te horen als sidekick van Peter Van de Veire in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Vanaf augustus combineert ze haar radiowerk voor MNM met omroepwerk voor Eén.
MNM: Eva Daeleman nu ook in breedbeeld
Je kan er niet naast kijken ; Eva Daeleman, twee jaar geleden begonnen als MNM-DJ is vandaag vrijdag 29 juli 2011 ook voor het eerst als televisieomroepster te zien op Eén. Haar aankondigingen startten met het programma ‘1000 zonnen’.
Eva Daeleman is afkomstig uit Haacht en woont in Schaerbeek(Brussel), wat niet zover van het omroepcentrum van de VRT vandaan is. Handig als ze om halfvijf ’s ochtends moet opstaan. Het worden lange dagen, maar ze is nog piepjong, slechts 21 lentes.
In september is Eva Daeleman weer als side-kick te horen bij Van de Veire in de ‘Grote Peter Van de Veire ochtendshow’. Daarin hoor je haar o.a. met het krantenoverzicht en durft ze wel eens zingen.
Katja Retsin verwelkomt Eva Daeleman
Vrijdag 29 juli 2011 is het zover! Dan verwelkomt Eén zijn nieuwe omroepster: Eva Daeleman. De ochtendmadam van MNM neemt dan de fakkel over van Katja Retsin. Voor haar is dinsdag 26 juli de laatste omroepdag bij de VRT. Retsin koos dit voorjaar om haar exclusiviteitscontract met de VRT niet meer te verlengen.
Na 9 jaren neemt Katja Retsin vandaag definitief afscheid van Eén. Nadat ze in juni al werd uitgezwaaid in 'De Rode Loper', verwelkomt ze vandaag voor het laatst de kijkers als Eén-omroepster. Maar niet getreurd, Katja keert dit najaar terug op het scherm als presentatrice van het nieuwe vtm-programma 'The Bachelor'.
Bekende Vlaamse vrouwen Andrea Croonenberghs, Evy Gruyaert, Geena Lisa en Saartje Vandendriessche krijgen vanaf vrijdag het gezelschap van MNM-ochtendstem Eva Daeleman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten